YAMYAM FARELER…

Yayınlama: 18.10.2024
Düzenleme: 15.10.2024 14:52
A+
A-

Eskiden gemiciler fareleri yok etmek için bir metod uygularlardı. Bu İngiliz gemilerinde uygulanan bir metodtur .Eskiden şimdiki kadar etkin fare zehiri, modern kapanlar ,fare yapışkanları yoktu.

Bir tane fareyi canlı olarak yakalayıp boş bir tenekeye koyarlar ve günlerce aç bırakırlar. Sonra bir gün yakaladıkları küçük bir fareyi bu farenin yanına koyarlar .Günlerce aç kalmış olan fare yeni konulan fareyi yer…Sonra bir daha bir daha derken yamyam bir fare elde ederler. Bu fare artık iyice semirmiş kuvvetlenmiş olur.

Sonra bu fareyi geminin içine salarlar, şimdi orada tebdili kıyafet gezen güçlü kuvvetli bir yamyam fare vardır ve bu fare rahatlıkla diğer farelerin yanına sokulur ve yakaladığını yer. Böylece gemi farelerden temizlenir.

Bir nesli yok etmek için uyguladıkları bu metodu ,şimdi içimize eğitilmiş, semirmiş ,beyni yıkanmış ,yamyam fareler sokularak bizi de yok etmek için kullanıyorlar. Bunların kim olduklarını belki zor belki de kolay öğrenebiliriz…Türkiye Cumhuriyeti Devletine kim zarar vermek istiyorsa kendini belli eder.

Tüm bunların yansıra bu yamyam fareler her kılığa giriyor…Kimi zaman din görevlisi ,kimi zaman iş adamı, kimi zaman politikacı ,kimi zaman tarikat şeyhi, kimi zaman öğretmen, doktor, öğrenci….hemen herkes olabilir .Ama geneli etkin görevlerde bulunuyor ve çoğu zamanda kapital sahipleri olarak görünüyorlar.

Şimdi aramızdaki bu yamyam farelere dikkat…Aklımızı kullanalım. Öncelikli olarak birliğimizi bütünlüğümüzü bozmamamız gerekir. Kışkırtmalara provokasyonlara gelmemeliyiz.

Etrafımızdaki insanları iyi analiz etmek zorundayız. Kendimizi eğitmeliyiz çünkü en büyük güç bilgidir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.