TÜRK PRENSESİ LOLAN…

Yayınlama: 12.10.2022
A+
A-

Bu adı ilk defa duydunuz değil mi !.Türk kraliçesi ya da prenses olarak bilinen 3800 yıllık mumya ,Çinin işgal altındaki Uygur Özerk bölgesi olan Doğu Türkistan da bulundu. Yarı açık gözlerindeki kirpikleri bile mevcut ,güzel yüzlü, uzun saçları omuzunda olan çok iyi durumdaki mumya çok iyi durumda.
Üzerinde Türklere ait kıyafeti ve Şaman gelenekleriyle gömülen mumyanın DNA testi % 100 Türk olduğunu, Türklerin atası olduğunu kanıtladı .
Asyanın binlerce yıl öncesine uzanan gizemli geçmişine ışık tutan bu mumya ,Çin in politik engelleri nedeniyle ABD de gösterileceği sergiden aniden çıkartılmıştı. Bu gelişme Asyanın kökenleri hakkında büyük sırlar saklayan mumyanın üzerindeki tartışmaları tekrar gündeme getirmiş oldu.
ÇİNDEKİ TÜRK MUMYALARI NE ANLAMA GELİYOR ?
Türk Bilim adamı ,KAZIM MİRŞAN ın yaptığı araştırmalarda. ÖN-TÜRK Uygarlıkları tarafından OT-OĞ olarak isimlendirilen ÖN-MISIR a M.Ö.3000 yıllarında Doğu Anadolu dan ISUB-ÖG yazısının gittiğini tespit etmiştir .Kazım Mirşan ın bu güne kadar anlamı çözülemeyen 184 adet Mısır Hiyeroglifini Ön-Türkçe olarak okumuş olduğu ve mumyalama tekniklerinin yine M.Ö. 3000 lı yıllarda Altaylarda geliştirildiği düşünülürse Piramit inşa teknolojisinin eski Mısır a Ön-Türk uygarlıkları tarafından öğretildiği sonucuna ulaşılmaktadır.
İNSANLIK TARİHİNİ DEĞİŞTİRECEK KEŞİF
Tüm insanlık tarihini değiştirerek ,medeniyetin asıl yaratıcısının Türkler olduğu sonucunu doğuran bu olağan üstü keşif batılı bilim adamları tarafından ısrarla görmezlikten gelinmekte ve insanlığın bilgisinden daha uzun süre saklanması mümkün olmayan bu piramitleri başka bir uygarlığa mal etmeyi amaçlayan maksatlı çalışmalar yapılmaktadır.
İlk insan mumyalama tekniğini mükemmel bir şekilde uygulayanlar Altay Türkleridir. (Mısır medeniyetinden yüzyıllarca önce) Uygur bölgesinde bulunan ,Mısır piramitlerinden yüzyıllarca önce yapılan ve Mısır piramitlerinden daha yüksek ve büyük piramitleri ilk yapan TÜRKLERDİR.
Çin hükümeti Prenses Lolan ın mumyasının da bulunduğu bu bölgeye girişi tamamen yasaklamıştır. Çünkü piramitlerin içinde Proto Türk yazıtlar mevcut .Arkeologların girişine bile kati surette izin verilmiyor. Çünkü dünya tarihinin tekrar yazılması gerekir.
KAYNAKÇA…(Taner Akkanış / Arkeoloji alemi)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.