Hakkımızda

Kuruluşundan bu güne kadar kesintisiz yayın hayatına devam eden TOROS Gazetesi Adana ve bölgenin yerel günlük gazetesidir.

TOROS Gazetesi; Başarılı muhabir kadrosu, özgün içerikleri ve köşe yazılarıyla bölgenin en iddialı haber kuruluşlarından biri olmuştur. TOROS Gazetesi, basın meslek ilkelerine ve yayıncılık ahlakına büyük bir özveriyle katkı sunmaktadır.

Şehrimizin sorunları ve sorunlarının çözümü noktasında yapmış olduğu şeffaf yayıncılık politikasıyla,bölgemizde bir kamu görevi üstlenerek, kentin sosyoekonomik, kültür ve sanat alanlarında sesinin duyurulması ve sorunların çözümüne yapmış olduğu haberlerle katkı sunmuştur. TOROS Gazetesi yazılı yayıncılıkla beraber, dijital sistemle’de Adana’dan Dünya’ya www.adanatorosgazetesi.net üzerinden, dijital yayıncılığa geçmiştir.

https:// adanatorosgazetesi.net üzerinden yayın yapan internet gazetemiz; güncel haberleri, yazarları ile siz okurlarına hizmet sunmanın çabası içerisindedir.

TOROS Gazetesi ve adanatorosgazetesi.net halkın vicdanı  Adana’nın tarihi hafızası olarak, Demokrasinin, adaletin, özgürlüğün, insan haklarının, basın ahlak kurallarının, kısaca tüm değerlerin güçlü savunucusu olmaya devam edecektir.