Ekranda cin çıkarma seansı(Sonunda bunu da gördük)

Yayınlama: 27.06.2022
A+
A-

 

Özel kanallardan biri, bir hatunu çıkarmış ekranda herkesin gözüne baka baka kendince cin çıkartıyor. Spiker sesini çıkarmadan seyrediyor seyirciler seyrediyor…Televizyon kanalı da öyle böyle uyduruk bir televizyon falan değil.Kelli felli oturaklı seviyeli bir televizyon.Şok oldum.VE ayıpladım.

Koca Türkiye Cumhuriyetine ,Milyonlar tarafından seyredilen Koca televizyona bu yakışmış mı ? Bu ne yaa …ekranda cin çıkarmak ?

Kadın gözlerini aça aça kendince cinlere bağırıyor çağırıyor, kendini cinlerin efendisi hatta emredeni gibi gören hareketler yapıyor…Beni tuttu bir gülme , Tam bir komedi…

Etraftan gelen tepkiler ne kadar olumsuz eleştiriyle olursa olsun kadın halinden memnun. REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ MEŞHUR OLDUM…diye seviniyor.

Cin çıkarmak aslında eski kadim kültürlere dayanan PAGANİST bir inançtır.

İSLAMDA CİN ÇIKARMA RİTÜELİ YOKTUR.

İslama göre cin çıkarma diye bir ritüel yoktur.Zaten cinlerin insan bedenine girmesi ve bedene yerleşmesi söz konusu da değildir. Cinlerle uğraşılmadığı sürece cinler ve insanların temas etmesi ve birbirlerini bu şekilde etkilemesi çok mümkün değildir.

Hele bir cinin insan bedenine girmesi daha olanaksızdır. Eğer yine böyle bir şey düşünüyorsanız cinden kurtulmak için cin çıkarma ritüelleri yerine dua ve ibadet ile ALLAHA sığınmak gerekir.

Kendini cin çıkartan tanıtan tiplere falan inanmayın.

Tanrınıza sığının açık yürekle dualarınızı yapın.

Cin min kimse sizi rahatsız falan etmez ,edemez.

Ama zihninizde cinlere çok inanıp takıntı yaparsanız inandığınız şey halüsinasyonlar olarak gözünüze gözükebilir . Buna tıp dilinde beynimizin oyunu denir.

Nasıl ki ,devamli düşündüklerimizi gece rüyamızda görürsek devamlı takıntı yaptıklarımızı da görebiliriz.Bu yüzden öncelikli olarak kendimizi tanımalı ve kontrol etmeliyiz.Çözüm kendimizdedir.

Semavi dinler açısından bu konuyu ele alırsak, Ulu yaradan cin çıkarma yetkisini iki peygambere vermiştir. Biri Hz.Süleymandır ,ki o peygamber tüm hayvanların dilini bilir onlarla konuşurdu ,bir de ruhlar alemi ve cinlerle konuşma yetisine sahipti…

Hz. İsa TANRI tarafından cin çıkarma yetkisinin verildiği ikinci peygamberdir. Hristiyanlıkta Müslümanlıktan çok cinlere inanılır. Bu yüzden Hz.İsanın delileri ve hastaları iyileştirme gücünün yanı sıra insanlardan cin çıkarma yetkisine sahip bir peygamber olarak kabul edilir.

Yani kısacası cin çıkarma yetkisi peygamberlerdedir…insanlarda değil.

Aslında cin falan da yoktur…Hayallerimizdir onları canlandıran.

Günümüz insanlarının şeytanlıkları zaten cinleri de şeytanları da korkutup kaçırmıştır…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.