TÜRBANLI MOSSAD AJANI CATHERİNE SHAKDAM…
Hatırlarsanız, geçen sonbahar Türkiye de imam ve vaiz olarak çalışan Mossad ajanlarının yakalandığı haberlerini okumuştuk.
Şimdi gelelim dünya basınında olay yapan İran casusluk haberine…
İran’ ı karıştıran ,İran’ın tüm güç koridorlarına sızan, Hamaney’in yakınına kadar sokulmuş, İranlı bir çok bakanla ilişki kurmuş ,Fransız pasaportuna sahip ,İsrail için çalışan bir MOSSAD ajanı olan türbanlı CATHERİNE SHAKDAM dan bahsedeceğim.
Bir Yemenli ile evlenip İran’a yerleşen Shakdam ,yıllarca İran’ın bütün açıklarını gazeteci kimliğiyle derledi .İran devlet medyasında düzenli olarak yer alıp ,yazıları düzenli olarak İran’ın en önemli medya organlarında İran halkına servis edildi .İran’dan temelli ayrılan Catherine Perez Shakdam ,ilk iş olarak’’ TİMES OF İSRAEL ‘’ için yazdığı makalede gerçek kimliğini açıkladı… (https:/Inkd.in/dWhAccgT)
Shakdam cesaretini ve görevini;’’-Tüm Yahudilerin ölümü ve İsrail’in yok edilmesi çağrısına rağmen Canavarın karnına doğru yürüdüm’’ sözleriyle açıkladı.
Shakdam’ın Hamaney ‘in web sitesinde yazdığı yazılar ,İsrail casusu olduğunu açıklamasının ardından apar topar silindi.
Henüz 3 yıl önce ortaya çıkan bu ajan vakasıyla birlikte İsrail’in İran’ın bütün güç koridorlarındaki önemli verileri, bilgileri ve görüntüleri ele geçirdiği tartışıldı ve tartışılmaya halen devam ediyor.
İran’ın sürekli üst perdeden açıklama yapıp faaliyete geçmemesi ,başkentinde Haniye’ye karşı içeriden gerçekleştirilen suikast’in hangi şantajlarla yapıldığı Shakdam’ ın hangi belgeleri ve görüntüleri İsrail ‘e servis ettiği açıklanana kadar gizemini korumaya devam edecek.
İran için korkunç olan ise şu :İran’ın içerisin de hatta yönetimin de başka kaç Shakdam şu an aktif halde bunu İran’ın kendisi de bilmiyor.
……………….
Tanrı bilir Türkiye’deki Shakdamları !….