SİHİRLİ BİTKİ…KEKİK

Yayınlama: 21.02.2024
Düzenleme: 20.02.2024 17:19
A+
A-

Bir Kimyager laboratuvarın soğutucu dolabına kekik iksirini koyar ama cam laboratuvar tüpünün ağzını açık unutur. Sabah geldiklerinde dolap’daki araştırma ve deneme için bulunan diğer tüm bakteri ve mikropların öldüğünü fark ederler. Tüm Biyolog ve araştırmacılar çok şaşırır. İş o kadar ciddi boyutlara ulaşır ki ,araştırma ekibi korkar ve araştırma yapmaktan vaz geçer.

Tüm Biyolog ve araştırmacılar çok şaşırır. İş o kadar ciddi boyutlara ulaşır ki ,araştırma ekibi korkar ve araştırma yapmaktan vaz geçer. Çünkü Kekiğin gündeme gelmesi dünya kimya sanayisinin çökmesi anlamına gelmektedir. Tamamen doğaldır ve çok güçlüdür.

Kekik yağında yaşayan bir tek canlı özel bir enzim olduğunu fark eder. Ve bu enzim Kekik yağında mayalanır. Bu enzimi bitkiler üretir ve elde edilmesi zordur. Kekik mikrop öldürücü özelliği ile antiseptik, anti mikrobik bir bitkidir. Ayrıca içeriğindeki maddelerle vücutta hücre koruma sistemlerini  güçlendirmesiyle anti oksidan, Kanser oluşumunu engellemesiyle anti kanserojen ,her türlü karın ağrısı ve gaz giderici özelliği ile anti spazmodik ,romatizmal hastalıkları iyileştirmesi nedeniyle, anti romatizmal, Diyabet hastalığını engellemesiyle Anti diyabetik ve vücutta Kolestrol oranını ayarlamasıyla Anti kolestremik özellikler  taşımaktadır.

Bu özellikleri Kekik yaşlılığı geciktirmekte ,tümör oluşumunu engellemekte, şeker hastalığına iyi gelmekte ve gıdaların bozulmasını doğal yolla engellemektedir.

Buharı nefes açar ,zatürreye ve bademciğe iyi gelir…mantara iyi gelir…Bedendeki kurt solucan ve parazitlerin yumurtalarını çatlatır ve öldürür bunu yapan tek ilaçtır…insülin salgılanmasını sağlar…kekik suyu romatizmal ağrıları dindirir…Afrodizyak özelliği vardır…Kan dolaşımını düzenler…Kansızlığı giderir…Kanser hücrelerinin oluşmasını önler…Bağırsak iltihabını iyileştirir…Kalp çarpıntılarını keser…Hazmı kolaylaştırır…Bedeni kuvvetlendirir…

Kısacası kullanmayı bilirsek ,kekik doğanın bir mucizesidir…

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.