HAP GİBİ BİLGİLER…

Yayınlama: 29.08.2024
Düzenleme: 26.08.2024 12:41
A+
A-

DİZ AĞRILARI…Benim gibi diz sıvısı sorununuz ya da eklem sorunlarınız varsa eklem sıvılarınız azalmışsa mutlaka paça çorbası için…Sabahları da 10 adet bamya tohumu yutun. Ya da iri ve taze bamyalardan her sabah aç karnına en az 4 tane yiyin ve üzerine kahvaltınızı yapın…

UYUZ VE KAŞINTI…Bir tutam kurutulmuş yulaf samanını bir bardak suda yaklaşık 5 dakika kaynatın ılıdıktan sonra süzün ve nereniz kaşınıyorsa bu suyu pamuk yardımıyla cildinize uygulayın. Bu işlemi haftada 3 gün yapın.

BİBER ACI MI TATLI MI …Biberin acı olduğunu nasıl anlarsınız ?…Biberin sapındaki yıldız biçimine bakarak anlayabilirsiniz .Eğer yıldızın köşesi 5 ten fazlaysa biber oldukça acıdır.

LİMON MUCİZESİ…Limonu topuk ve ayak uçlarına 10 dakika masaj uygulayarak sürmek grip ve nezleyi hızla geçirir. Elinize sinen kokuları limonla ovarak yok edebilirsiniz, hücre hasarını giderir, kalp damar sağlığını korur, kanser riskini azaltır, karaciğer yağlanmasını önler .Bol limonlu su için.

KEÇİBOYNUZU…Keçiboynuzunu suya atıp suyunu 2 ay boyunca için şifaya kavuşun. Kemik erimesi, kollesterol, astım ,nefes darlığı ,şikayetleriniz son bulacaktır.

SAÇ DİPLERİNDE KAŞINTI VE KEPEK…Başınızı elma sirkesiyle yıkayın. Kaşıntı ve kepek sorununuz kökten çözülecektir.

SARIMSAK…Günde bir diş sarımsak yutarsanız bağırsak mikroflora’sını canlandırır .Kabızlık sorununu çözer ,bağışıklığı kuvvetlendirir .Tansiyon’unuzu dengeler.

SUMAK VEYA BAL…Ağız yaraları denilen afta sürüldüğünde antiseptik özelliğiyle geçirir.

NAR…Soyduğunuz narı sarı ince zarıyla birlikte yerseniz mide sorunlarından kurtulursunuz.

 

.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.