UÇAK DENİZE DÜŞERKEN HOSTESİN YAPTIĞI KURNAZLIK…

Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-

Fıkra bu ya….

Uçakta pilot aniden hostesleri çağırmış ve demiş ki…Uçak düşmek üzere. Tüm yolculara atlamalarını söyleyin. Şu anda denizin az üzerindeyiz ve denize çok yakın uçuyorum, atlarlarsa kurtulma şansları var, ama atlamazlarsa her kes ölecek…

Tabii böyle bir şeyi insanlara yaptırmak çok zor. Hosteslerden en akıllısı düşünmüş taşınmış. ‘’Herkese uygun bir dille anlatılırsa uçaktan atlamaları sağlanır’’ diye karar vermiş  ve öncelikle Amerikalı kafilenin yanına gitmiş.

‘’-Sayın yolcularımız, üstünde bulunduğumuz alan Japon araştırma laboratuvarlarıyla kaplı ,eğer oraya ulaşırsanız tüm Japon teknolojisi sırlarını kaparsınız.’’ Büyün Amerikalılar heyecanla koşarak çıkışa gitmiş ve atlamışlar.                                                                                                                                                                                  Sonra hostes İngilizlere yönelmiş ‘’-Sayın yolcularımız şu an dünyanın en geniş ve verimli sömürgeleri üstündeyiz, eğer hemen el koyarsanız sonsuza dek sizin olurlar ‘’ bütün İngilizler hevesle atlamışlar.

Sıra Fransızlara gelmiş Hostes ‘’—Bayanlar baylar, affedersiniz rahatsız ediyorum, fakat rica etsem uçaktan atlar mısınız ? Şimdiden teşekkürler ‘’ demiş. Fransızlar ‘’Tabiii mersi ‘’’ deyip sırayla atlamışlar.

Hostes bu kez Almanlara yönelmiş ‘’-Atlayın aşağı çabuk, ‘’ diye bağırmış. Alman kafile ‘’HEİL ‘’ diyerek atlamış.

Veee sıra gelmiş Türklere, Hostes yandan yandan  gülümseyerek  ve koltuğa hafif dayanarak şöyle demiş ‘’-Siz var ya siz, buradan hayatta atlayamazsınız. ‘’

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.