CHP’NİN ASLAN YÜREKLİ BELEDİYE BAŞKANLARI…BURCU KÖKSAL VE TANJU ÖZCAN

Yayınlama: 20.05.2024
Düzenleme: 14.05.2024 17:23
A+
A-

Yerel seçimlerde CHP , % 90 isabetli belediye başkan adaylarını seçmesinin semeresini Türkiye’yi kırmızıya boyayıp birinci parti olarak aldı…

CHP’ nin  İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş kadar ilgi çeken iki başkanı daha var. Afyon Belediye başkanı Burcu Köksal ve Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan…

Sizi bilmem ama ben hepsini de çok seviyorum.

Hele Burcu hanım ile Tanju bey i Mültecilerle ilgili aldıkları kararlar sayesinde kocaman kutluyorum.

Bilindiği gibi başta Suriye, Afganistan ve diğer Arap ülkeleri ve de bazı Kuzey  Afrika ülkeleriyle birlikte ülkemizde 15 milyondan fazla mülteci ya da sığınmacı yaşamaktadır.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ülkemizde yaşayan mültecilerden yüzde 10 kat suya yüzde on kat da katı atık vergisine toplam olarak yüzde yirmilik zam yaptığını açıkladı ve bunu uyguladı. Özcan yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu’dan gitmediklerini ifade ederek ‘’-Arkadaş yardımı kesiyorsun gitmiyorlar’’ . ‘’-İşyeri ruhsatı vermiyorum’’ diyorsun gitmiyorlar .’’-Biz de yeni önlemler almaya karar verdik’’ . Dedi ve ekledi…’’-Gene çıkıp birileri İnsan haklarından bahsedecek bana ‘’Faşist’’ diyecek hiç umurumda değil’’ diye konuşuyor.

Afyonkarahisar belediye başkanı…Burcu Köksal da sığınmacılara uygulanan nikah ücreti bedellerine 25 kat zam yaptıklarını T.C. vatandaşına olan 400 lira ücretin sığınmacılar için 10.000 liraya çıkardıklarını açıkladı. Ayrıca Burcu hanım zabıta ekipleriyle birlikte kentte iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan sığınmacılara ait dükkanların faaliyetlerine son verdi.

Köksal X hesabından paylaştığı video da ‘’-Yasal çalışan, vergisini veren ,ruhsatı olan Esnafımız kan ağlarken söz verdiğim gibi Suriyeli mülteciler olmak üzere tüm mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağım amansız, fakatsız göndereceğim’’ dedi.

Her ikisini de vatansever uygulamalarından ötürü yürekten kutluyorum.

Bu ülkede  ARAP’ı …YAHUDİ ‘yi…RUM’u…YUNAN ‘ı…ERMENİ ‘yi HEP SEVİP SAVUNDUNUZ…

YAŞADIĞINIZ VATANA NE SAHİP ÇIKTINIZ NE DE SEVEBİLDİNİZ…

BEN TÜRK ‘ÜM DİYEMEYEN ,

ÜLKESİNE SAHİP OLMAYAN,

HAİNLERİN KİMSEYE FAŞİST DEME HADDİ YOKTUR…

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.