SİZİ MUTSUZ EDEN İNSANLARDAN UZAK DURUN…

Yayınlama: 17.09.2024
Düzenleme: 16.09.2024 13:49
A+
A-

Hayatta öğrendiğim şeylerin en önemlisi beni mutsuz eden insanlardan uzak durmaktır. Size de tavsiye ederim. Kötü insanlardan uzak durmak huzurun ilk adımıdır.

Toksik insanlarla beraber olma .Gerekirse yalnız kal…Ama seni mutsuz eden insanlardan uzak dur.    İster kardeşin, ister eşin, isterse arkadaşın kim olursa olsun seni mutsuz eden insanlardan uzak dur.

Bizi mutsuz eden insanların yanındayken ,farkında olmadan bedenimiz bizi fiziksel olarak değişik şekillerde uyarır. Ya başımız ağrır, ya durmadan esneriz ya allerji’lerimiz artar ya da üzerimize bir ağırlık çöker. Bunu dikkate almak zorundayız. Önceleri beynimizi ve ruh sağlığımızı olumsuz etkileyen bu ilişkiler bir zaman gelir ki bedenimizi hastalıklar yoluyla etkiler.

Toksik insanlarda bulunan negatif atomlar size gelir. Sizi mutsuzluğa, karamsarlığa, şanssızlığa yöneltir ve yaşamdan zevk almamaya doğru iter. Sanki her işiniz ters gitmeye başlar. Sanki bir uğursuzluk her yanınızı sarar. Bu da sizi kaybeden insan tipine doğru yönlendirir.

Bu yüzden siz mutsuz eden insanlardan uzak durun…

Gülümsemeyi bilen ,sevmeyi kıymet vermeyi bilen ,Pozitif olan, her türlü soruna çözüm odaklı yaklaşan ,yaşamı seven, hayata sırf maddiyat olarak bakmayan, bencil olmayan, sizi olduğunuz gibi seven, olduğunuz gibi kabul eden ,eğlenmeyi bilen arkadaş canlısı insanlarla beraber olun.

Kısacası hayata pozitif bakan, umarsız ve kahkaha atmasını bilen insanlarla beraber olun ki yaşam yolunuzda mutlu ve başarılı olun.

Onlardan alacağınız olumlu atomlar sizi de yaşamınızı da olumlu etkileyecektir…

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.