MUSTAFA YILDIZELİ, MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

Makine Yüksek Mühendisi, İş İnsanı Mustafa Yıldızeli,  CHP’den Seyhan  Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

MUSTAFA YILDIZELİ, MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Yerel seçimler öncesi CHP’de aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Partinin Merkez Yönetim Kurulu’nda alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan ve örgütlere yollanan genelgeye göre aday adayları 21 Kasım-28 Kasım arasında adaylık başvurusu yapabilecekti. Partinin aldığı yeni karara göre ise başvuru süresi 5 Aralık’a kadar uzatıldı. Başvuruların devam ettiği CHP’de Makine Yüksek Mühendisi, İş İnsanı Mustafa Yıldızeli, Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı. CHP Seyhan İlçe Başkanlığı’na  dosyalarını teslim eden Yıldızeli, mecliste esnafın, halkın, kadınların ve  çocukların  sesi olacağını ifade etti.

ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Yıldızeli adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Biz siyasete çok yabancı değiliz geçmişte gençlik kolları başkanlığı başta olmazk üzere partinin birçok kademesinde yer aldım. Bu durum ister istemez bizi siyasetin içine itti. Bizim için A kişisi  B kişisi önemli olmadı. Hepsiyle güzel günler geçirdik ama gördük ki Seyhan’ı  yönetecek, söz sahibi olacak, esnafın derdini dinleyecek ve halkın yanında olacak siyasetçilerimizin sayısı az.  Seyhan’a daha çok katkı sağlamak için CHP’’den  meclis üyeliği için dosyamı teslim ediyorum. Başta İlçe Başkanımız  Ramazan Atikaslan omak üzere, partililerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.”

MUSTAFA YILDIZELİ KİMDİR?

“Hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Yıllardır  ara sokaklarına dokunulmayan Seyhan için Belediye Başkanlarımız ellerinden  gelen bütün çabayı sarfetti.  Bu şehirde  bu ilçede çalışan, esnaflık yapan kişilerle  daha çok çalışıp CHP’nin oyunu yükseltmek için aday adayıyım. CHP’nin en iyi yere gelmesi için tüm çabayı göstereceğiz. Bugün benim için bir milat. Bu saatten sonra Mustafa Yıldızeli olarak sizlerin emrindeyim. Telefonum 24 saat açık.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.