Aydoğan “Belediye Meclisinde kadınların temsili hepimizi mutlu eder”

CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Melike Aydoğan gazetemizi ziyaretinde sorularımızı yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu.

Aydoğan “Belediye Meclisinde kadınların temsili hepimizi mutlu eder”
Yayınlama: 02.02.2024
Düzenleme: 02.02.2024 00:36
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Türkiye’mizde, kadınlara seçme ve seçilme hakkı pek çok Avrupa ülkesinden önce tanınmış olup, ülkemizde 5 Aralık 1934’te ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kadına seçme ve seçilme hakkı tanındığını vurgulayan ve neden aday olduğunu açıklayan CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Melike Aydoğan “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Çok Değerli Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyeleri, Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasında kendimi sizlere emanet ediyorum. Destekleriniz benim için çok kıymetli. Tüm Aday Adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepimizin yolu açık olsun” dedi.

Cumhuriyetimizin 100.Yılında kadınların temsil boyutunda daha fazla söz hakkının olduğunu görmek hepimizi mutlu edeceğini tahmin ederek yola çıktığını ifade eden Aydoğan “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Toplumu kalkındırmak istiyorsak, izlememiz gereken daha emin ve daha etkili bir yol vardır. O da Türk kadınını çalışmalarımıza ortak etmek, hayatımızı onunla birlikte yürütmek, kadının, bilimsel, toplumsal ve ekonomik hayatta erkeğin ortağı, arkadaşı, yardımcısı ve koruyucusu yapma yoludur. Tam da bu nokta da daha nitelikli , daha güçlü, daha dinamik bir Çukurova için Meclis Üyeliğine adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Partimizde geçmiş dönemde Kadın Kolları il yönetimindeSaymanlık görevi, CHP ana kademe eğitim sorumlusu ve Parti okulu eğitmeni olarak görev yaptığını, KA-DER, ADD, Greenpecc, Haytap, Lösev gibi sivil toplum kuruluşlarında ise üye olarak görev aldığını” söyledi.

NEDEN ADAY OLDUM ?

Çağ Üniversitesinde Halkla ilişkiler, İşletme ve Adalet bölümlerinden mezun olan ve 3 üniversite bitirdiğini belirten CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Melike Aydoğan “30 Yılı aşkın süredir Çukurova ilçesinde yaşayan bir kadın olarak bölgenin sorunlarına, ihtiyaçlarına hakim olduğumu söylemek istiyorum. Herkesin bildiği gibi hayvanların can dostu, Çevre dostu, Kadın dostu ve planlı şehir yapısının olabilmesi için adayım.Okul yıllarımda başlayan parti çalışmalarımız aralıksız devam etmiştir ve hiçbir zaman olumsuz düşünmeden partimizin iktidara gelmesi için görev alarak katkıda bulunduğumu, artan tecrübem sayesinde partimiz içinde aday olmanın zamanı geldiğini, genç bir kadın olduğumu söyleyen arkadaşlarımızın desteği ilemeclis üyeliği için  başvurumu yaparak saygıdeğer partililerimin karşısına çıktım. Yapılacak temayül yoklamasında uygun gördükleri taktirde yeni meclis üyesi olarak görev yapmaya talip olduğumu, tüm partili üyelerimizden destek istiyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.