Sarıgül, Erzincan’ımızı varlığa, berekete, adalete ve huzura kavuşturacağız

Sarıgül, Erzincan’ımızı varlığa, berekete, adalete ve huzura kavuşturacağız
Yayınlama: 04.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – CHP Erzincan Milletvekili Adayı  Mustafa Sarıgül yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarına devam ediyor.

Dün İstanbul’da İki TV’de canlı yayına katılan Mustafa Sarıgül, Erzincan’ı anlatarak, Erzincan’ı Türkiye ile buluşturdurduk’tan sonra, Gece yarısı Erzincan’a dönerek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

5 Mayıs Cuma gününde muhtarlar’la kahvaltıda bir araya gelecek olan Sarıgül, muhtarların sorunlarını dinleyeceğim. Onlara muhtarlar için neler yapacağımı anlatacağım diyor.

CHP Erzincan Milletvekili adayı olan Mustafa Sarıgül, 6 Mayıs 2023 tarihinde Cumhuriyet Meydanında Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu ile Erzincanlıları buluşturmanın hazırlığı ve heyecanını yaşdıklarını ve Allahın izni ve halkın gücü ile 15 Mayıs günü Ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.

Ülkemizde o gün tarih yazılarak yeni bir baharın gelişi ile beraber, Ülke’de birlik ve beraberlik içinde, kardeşce mutlu bir şekilde barış içerisinde yaşamanın adımı atılacaktır.

Ben Erzincan’a vakit tüketmeye değil, çalışmaya geldim. Erzincan aşkıyla ve heyecanla çalışıyorum. Zaten heyecan duyulmadan yapılan işler başarılamaz. İsteyenler değil, çalışanlar kazanır diyen Sarıgül, sözlerine şöyle devam etti:

Doktor Ufuk Aktaş hocamla ve millet ittifakı teşkilatlarıyla, aşkla, şevkle, heyecanla çalışıyoruz. Siyasi parti, dil, kültür ve inanç ayrımı gözetmeden herkesi aynı sevgi ve yaklaşımla kucaklıyor, derdini derdimiz, sevincini sevincimiz biliyoruz.

Allah’ın izni, hemşerilerimin desteğiyle Erzincan’ımızı varlığa, berekete, adalete ve huzura kavuşturacağız diyerek tamamladı.

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.