Tümer’den Yerinde Yönetim ve Katılımcı Belediyecilik Vurgusu

Tümer’den Yerinde Yönetim ve Katılımcı Belediyecilik Vurgusu
Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 25 ve 26. Dönem Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yerel seçimlerde partisinin başarısı için ter dökeceğini vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde kongrelerini gerçekleştiren ilçe örgütlerine ziyaret serisi başlatan CHP’li Tümer, Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, Ceyhan İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan İlci, yönetim kurulu üyeleri, kadın, gençlik kolları başkanları ve partili yol arkadaşlarıyla bir araya geldi. Parti örgütleriyle görüş alışverişinde bulunan Tümer, “CHP’li kadroların başarısı için hep birlikte terimizin son damlasına kadar çalışacağız” dedi.

“BAHANEYE YER YOK”

Türkiye’ye ve partisine büyük hizmetlerinden dolayı CHP Önceki Dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden, CHP Genel Başkanı Özgür Özel öncülüğünde tüm Türkiye’de başarılı bir yerel seçim süreci yaşamak için gönülden hareket edeceklerini ifade eden Tümer, “Hiç bir bahaneye meydan vermeden Adana ve ilçelerimizde partimizin iktidarı için çalışacağız. Adaylarımız kim olursa olsun etrafında kenetlenecek ve başkan seçilmeleri için yoğun uğraş vereceğiz” diye konuştu.

YERİNDE YÖNETİM, KATILIMCI BELEDİYE VURGUSU

Adanalıların, Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk ilke ve devrimlerine çok sıkı bağlı olduğunu bir kez daha gösterdiğine dikkat çeken Zülfikar İnönü Tümer, “Yerel yönetimlerde sosyal demokrat anlayışın en güzel örnekleri sergilenmelidir. Yerinde yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket etmek zorundayız. Umutsuzluğa asla yer vermeyeceğiz. Genel Başkanımız Özgür Özel öncülüğünde tüm kadrolarımızla başarıya odaklanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

YUMURTALIK VE CEYHAN’IN ÖNEMİ

Yumurtalık ilçesinin Türkiye turizmi açısından çok önemli bir yer olduğuna dikkat çeken, ilçenin kültür, deniz, enerji potansiyeliyle ülke çapında öne çıkması gerektiğini vurgulayan Tümer, “Merkezi idare ne yazık ki ilçemizi doğru anlayamamış. İnşallah bizim kadrolarımızla hak ettiği değeri bulacak” dedi. Ceyhan ilçesinin de enerji ve tarım potansiyeliyle öne çıktığını vurgulayan Tümer, Adana’nın en önemli ilçelerinden biri olan Ceyhan’ın yeniden CHP kadrolarınca yönetileceğine inandığını belirtti.

İLÇE ÖRGÜTLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden ve teşekkür eden Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu ve Ceyhan İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan İlci ile partililer, Zülfikar İnönü Tümer’in milletvekilliği boyunca parti örgütlerini ve ilçedeki vatandaşları yalnız bırakmadığını dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.