Merhume Zeynep Ökke dualarla anıldı

Merhume Zeynep Ökke dualarla anıldı
Yayınlama: 03.07.2023
Düzenleme: 03.07.2023 15:34
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Adana’nın tanınmış ailelerinden Kemal, Kazım ve Kenan Ökke’nin vefat eden anneleri için Yüreğir  TOKİ konutlarındaki evlerinin önünde Mevlid-i Şerif  okutuldu.

Kurban bayramının 3. Günü vefat eden İstanbul’un tanınmış Avukatlarından Kemal Ökke ile kardeşleri Kazım ve Kenan Ökke’nin anneleri merhume Zeynep Ökke, Yüreğir TOKİ konutlarındaki evlerinin önünde  mevlid-i şerif’in ardından okunan dualarla anıldı.Aile olarak acılarının çok büyük olduğunu ve bizzat cenazeye katılarak yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden duygularını paylaşan Avukat Kemal Ökke “Bayram günü annemizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Böyle mübarek bir günde ruhunu teslim ettiği gün ve yasa  boğan, bizleri yetiştiren, okutan annemizi yokluğunu ilk günden itibaren hissetmeye başladık.Geçekten acımız büyük ve anlatılması zor bir duygu içerisindeyiz.Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak cenazemize ve mevlidimize katılan başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, ilk günden bu yana yanımızda olan Toros Gazetesi Kurucusu ve aynı zamanda akrabam Erden Arat’a, diğer tüm dost ve akrabalarıma teşekkür ederim.”dedi.

Merhume Zeynep Ökke’nin vefatı nedeniyle mevlid-i şerife katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar “Öncelikle herkesin başı sağolsun. Acınız acımızdır ve Allah bir daha acı yaşatmasın.Merhumeye Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. “dedi.

Merhume Zeynep Ökke için okutulan mevlidin ardından taziyeye katılanlara yemek dağıtıldı ve ardından son duası yapılarak, Ökke Ailesi kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına minnettar olduklarını ifade ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.