Borsa Lisesi mezunları iftar yemeğinde buluştu

Borsa Lisesi mezunları iftar yemeğinde buluştu
Yayınlama: 18.04.2023
Düzenleme: 18.04.2023 16:39
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın -Adana Borsa Lisesi Mezunlar Derneği’nin organize ettiği iftar yemeği okulun yemekhanesinde yapılırken mezunlar haricinde öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

Her yıl geleneksel olarak ramazan ayında iftar yemeği verdiklerini ifade eden Adana Borsa Lisesi Mezunları Dayanışma Dernek Başkanı Adem Sungurtekin “Mübarek Ramazan ayında her yıl yaptığımız iftar yemeğimizi bu yıl okulumuzda yapmayı kararlaştırdık. Okulumuzun yemekhanesinde yapılan iftar yemeğimize katkıda bulunan okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ayrı olarak katılım sağlayan dernek üyelerimize bu güzel g ünde bizleri yalnız bırakmadıkları için minnettar olduğumu ifade etmek isterim. Derneğimizin sosyal faaliyetlerin yanısıra okulumuzun öğrencileri için çalışmalarımızın haricinde okulumuz için gerekli her türlü çalışmalarımızı yapmaya devam edeceklerini” belirtti.

Bu arada okul yöneticileri verilen iftar yemeği için Borsa lisesi mezunları dayanışma dernek başkanı Adem Sungurtekin ve yöneticilerine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.