“GELİN İÇİN AKSESUARLAR OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR”

“GELİN İÇİN AKSESUARLAR OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR”
Yayınlama: 16.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Gelin tacı modelleri revaçta olan tasarımlara göre yapılarak gelinlere özel sunum olarak yapılır. Gelin tacı sade ya da gösterişli şekilde tercih edilebilmektedir. Modelleri için çeşitli seçenekler söz konusudur.  Düğün gibi önemli organizasyonlarda kullanılan aksesuarlar oldukça önemli bir yere sahiptir. Gelin tacı gelinlik ile birlikte kullanılacak duvak için de farklı bir detaya sahiptir İnci taş, çiçekli, kristal gibi çeşitleri bulunmaktadır. Adana’da Zirkontaç sahibi Abdulkadir Özcan gelinlerin özel aksesuarlar seçimlerini yaparken tercih ettiği modeller hakkında bilgiler verdi.

Abdulkadir Özcan, bu yıl ağırlıklı olarak tercih edilen modeller hakkında şunları söyledi; “Genelde gelinler kullandığımız modeller kristal taşlar ağırlıklı tercih görüyor. Gelen müşterilerimiz tercihlerini seçtikleri gelinlik modeline göre tercih ediyorlar. Örnek vermek gerekirse prenses modelde biraz daha yüksek tercih ediyorlar ama helen modellerde düşük tercih ediyorlar. Bu yıl gelinler tarafından helen model gelinlik ve aksesuarlar tercih ediliyor.”

Müşterilerin tercih yaparken fiyatları da önemsediğini belirten Özcan, “Gelen müşterimiz zevklerinden çok ekonomik yönden uygun modelleri tercih etmeye çalışıyorlar. Boncuktan yapılan el yapımı modellerimiz 250 ile 1000 TL’ye kadar devam eder. Kristal olanlarda 450 TL’den başlar 2000-2500 TL’ye kadar devam ediyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.