LİMON MUCİZESİ…

Yayınlama: 11.09.2024
Düzenleme: 10.09.2024 13:36
A+
A-

Evinizden kilolarca limonu asla eksik etmeyin…Limon bir mucizedir.

Kilo sorununuz ya da ödem sorununuz mu var ? Kaynamış bir tencere suya bir demet maydanoz atıp kapağını kapatın ertesi güne kadar kalsın .Ertesi gün sabah süzdüğünüz sudan bir bardak koyun içine de yarım limon sıkın ve aç karnına için bunu bir ay devam edin…Ödeminiz gidecektir.

3 limon ve 1 kaşık vanilyayı su bitinceye kadar kaynatın evdeki hava tertemiz olacak koku gidecektir.

Bileklerinize birkaç damla limon damlatırsanız vücudunuz dinç olur ve enerjiniz artar.

Limonda bulunan asit koltuk altındaki oluşan bakterileri öldürür. Koltuk altına limon sürerseniz kokuyu yok eder, hem doğal hem zararsızdır. Limonu topuk ve ayak uçlarına 10 dakika masaj uygulayarak sürmek grip ve nezleyi hızlıca geçirir.

Elinize sinen kokuları limonla ovarak geçirebilirsiniz. Sabahları yorgun uyanıyorsanız başucunuza limon koyun, kötü kokuyu alır ve salgıladığı kokuyla stresinizi azaltır, uyku kalitenizi ise yükseltir .Enerjik uyanırsınız.

Her gün, Limon suyu içmek yada limonlu su içmek bağışıklık sisteminizi güçlendirir ,kırışıklık ve lekeleri azaltır ,diş ağrılarını dindirir ve kanı temizler.

Limon kabuğu yemenin faydaları ise saymakla bitmez…Diş etlerini güçlendiriyor, Karaciğerde yağlanmayı önlüyor, Bağırsakları koruyor ,Hücre hasarını önlüyor ,kanser riskini azaltıyor. Kalp ve damar sağlığını koruyor.

Paslanan malzemelerinizi limon suyunda bekletirseniz pası çözülür ve hızlıca temizleyebilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.