KİMSEYLE TESADÜFEN TANIŞMIYORSUN…

Yayınlama: 03.10.2024
Düzenleme: 01.10.2024 10:37
A+
A-

Evren ve evrenin tüm yolları gizemli ve karmaşıktır .Ama her nasılsa her şey doğru yerde olması gerektiği gibi görünür. Tesadüf diye bir şey olmadığını söyleyen pek çok gerçek var. En basit şeyler bile, daha büyük bir plan bağlamında ortaya çıkar, daha büyük bir amaca hizmet eder. Ve bunların hepsi evrenin sihrini kullanır.

Hayat pürüssüz değildir .Hepimizin iniş ve çıkışlı yolları var .Bazı yollardan geçiyoruz ,bazı yollar diğerlerinden daha zor ve yaşamın tüm ayrıntıları, en önemsiz deneyimleri bile ,anlam ve değer taşır .Evren yolculuğumuzda bize eşlik eder. Tüm yaşamımız boyunca farklı amaçlara hizmet eden insanlarla karşılaşırız, bize bir şeyler öğretir yada hiç bir iz bırakmadan hayatımızdan ayrılırlar. Bazı insanlar sonsuza kadar yanımızda kalmak zorunda kalır, bazıları gider, kısacası her tür insanla tanışmamızın bir sebebi var…

Hayatında karşılaşacağın 5 tür kozmik bağlantı vardır….

1-SENİ UYANDIRMAK İSTEYENLER…Hayatınıza giren ve çok sayıda değişiklik getiren bazı insanlar var. Doğrudan ya da dolaylı olarak ,varlığını hatırlatarak uyanmanı isterler, eğer hayatında bazı değişiklikler yapmazsan ilerleyemezsin. Ve evren uyanman için başka yollar arar

Bu insanlar ,içine saklanmış, keşfedilmeyi bekleyen gizli potansiyelini uyandırır.

2-SANA HATIRLATANLAR…Bazı insanlar sadece hedeflerini hatırlatmak için hayatına girer. Evrenin böyle bir şey vermesinin nedeni, yaşamdaki yoluna odaklanmana yardımcı olmaktır.

Bu insanlar sana kim olduğun ve gerçekte ne istediğini hatırlatırlar.

3-BÜYÜMENE YARDIMCI OLANLAR…Kendini ve hayat amacını bulma yolunda sana eşlik etmek için hayatına dahil olan insanlar vardır. Bazan seni incitebilir veya zorlu bir maceraya sürükleyebilirler. Bu sayede sana kendi değerini fark ettirebilirler.

Kendi başına öğrenemeyeceğin dersleri öğrenmeye yardımcı olur ve büyümen için seni tetiklerler.

4-SENİN İÇİN YER TUTANLAR…Bazı insanlar hayatında kısa ve önemsiz bir şekilde bulunur .Muhtemelen onları hatırlamazsın bile .Bu insanlar metroda ,caddede, bir seminerde tanıştığın daha az bağlantı kurduğun, daha uzun süre iletişimde kalamadığın insanlardır .Amaçları sadece senin için yer tutmaktır.

Bu insanlar yaşam yolculuğunda seni destekleyen yoldaşlardır. İçindeki iyiliği neşelendirmek için varlar.

5-KALANLAR…Bir kaç kişi ,hayatın boyunca ,istediğin sürece seninle kalacak kadar ileriye götüreceğin nadir ve bulunması zor olan, senin için değerli insanlardır. Onlar senin yakın dostların ,ailen ve hatta belki de ruh eşindir.

Bu insanlar seninle aynı veya en azından benzer bir görevi sürdüren ortaklarındır.

Zamanı geldiğinde evren, senin için bir kişi daha gönderecektir. Bu kişi varlığıyla sana sevgi dolu ve  güvenli hissettirecektir. Yapman gereken tek şey o kişiyi beklerken sabırlı olmaktır ,çünkü er ya da geç gelecektir. Bir defa onunla karşılaştıktan sonra sonsuza dek hayatında kalacak olan tek kişidir.

O senin ikiz alevin ve ruhlarınızdaki manyetik güç sizi birbirinize doğru yönlendirecektir.

Yapman gereken tek şey kalbini takip etmektir…

(Alıntıdır)

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.