KENDİNİ ‘’OSMANLI TORUNU’’ SANAN CAHİLLER

Yayınlama: 13.07.2024
Düzenleme: 12.07.2024 13:18
A+
A-

2002 den sonra komik bir moda başladı. İpini koparan cahil kendini Osmanlı torunu sanıyor. Arabalarına yazanlar mı dersin ofislerine astıkları turalı bayraklar altına yazanlar mı dersin. Vücuduna bu yazıyı dövme yaptıranlar mı dersin…Gırla komedi…İnsanlar kendilerini nasıl bu duruma düşürüyorlar anlayamıyorum.

A cahil Osmanlı bir ailedir…Türklük soydur.

Türkiye’de neden kimse Hun torunuyuz ,Göktürk torunuyuz, Uygur torunuyuz ,Avar ya da Hazar torunuyuz demiyor da sadece Osmanlı torunuyuz diyor ? Hazar Türk Devleti bu günkü Rusya’dan büyüktü.600 yıl süren Osmanlı İmparatorluğu evveline gidilmiyor.Hiç 600 yıl evvelinden söz eden yok.

Yani mesele Türklük ise ilk Türk Devleti Hunlar.Yok eğer mesele Hükümdarlık ise Uygurlar hükümdarlığın kralını yaptı. Herkes neden Fatihin Selimin torunu oluyor? Neden hiç kimse Teoman Hanın torunuyum demiyor. Osmanlıdan başka devlet mi bilmiyorlar yoksa ?

Kavimler göçü sonrası Avrupa da kurulan ilk Türk Devletini bilen var mı ? Balamir Kaan ı tanıyan var mı aranızda eyy Türkçü geçinen Osmanlıcılar. Mesele tarihe sahip çıkmaksa Göktürk Devletinden büyük Devlet var mı ? Neden sadece Osmanlı ? Saltanat ile yönetildiği için mi ?

Niye ille de Osmanlı ? harfleri Arapçayı anımsatıyor diye mi ? Sizin gibilerin Türklükle tarihle ilgisi yok. Sizin geri kalmışlıkla,  yobazlıkla ilginiz var. Sizi yönetenlerin şatafatlı hayatlarıyla, yalakalıkla yandaşlıkla ve rant ortaklıklarıyla ilginiz var.

Mesele tarihe sahip çıkmaksa Osmanlıdan çok daha büyük Devletler var tarihimizde Oğuzlar, Tügişler, Karluklar ,Yakutlar ,Karaylar ,Gagauzları duydunuz mu hiç ? Neden Karahanlı, Kıpçak , Gazne, Selçuklu torunuyuz diyen  yok ? Memluk Türk Devletini duyan var mı aranızda ? Siz sadece Takke, Cübbe, sakal, kara çarşaf seviyorsunuz .Bu yüzden Osmanlı torunuyum diyorsunuz

Tarihte övünülecek çok daha büyük Türk Devletleri varken neden sadece Osmanlı ?

Siz Türk Milletinin tarihini okumaktan korkuyorsunuz.

Bu yüzden sadece Osmanlıyı biliyorsunuz.

Hunlardan haberiniz yok.

Göktürklerden haberiniz yok.

Nereden haberiniz olsun,

Niye haberiniz olsun

Cesareti METE HAN dan…İntikamı ATİLLA dan…Destanı BİLGE KAĞAN dan…Gücü ALP ER TUNGA dan…Umudu KÜRŞAD dan…İnancı ALPARSLAN dan…Kararlılığı FATİH den…Mücadeleyi ATATÜRK den öğrenen yiğitlere selam olsun…

NE MUTLU TÜRKÜM…DİYENE

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.