İrem’in hayatı Halk Günü’nde değişti

İrem’in hayatı Halk Günü’nde değişti
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin her hafta yaptığı Halk Günü uygulaması ile vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye, dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Başkan Soner Çetin’in son yaptığı Halk Günü toplantısına katılan Hamiyet Dönmez, kızının üniversiteyi kazandığını belirterek, “Kızım İrem bu yıl Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyacak. Ancak engelli olduğu için okulda rahat hareket edebilmesi için akülü sandalyeye ihtiyacı var. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Üniversiteyi kazanan İrem Dönmez’i kutladığını ifade eden Başkan Soner Çetin, Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerine talimat vererek hemen yardımcı olunmasını istedi. Anne Hamiyet dönmez de Başkan Soner Çetin’den aldığı yardım sözüyle mutlu bir şekilde evine döndü.

Hiç zaman kaybetmeyen Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri bir gün sonra Dönmez ailesinin Huzurevleri Mahallesindeki evine giderek talep edilen akülü sandalyeyi üniversiteli İrem’e teslim ettiler. Karşısında Çukurova Belediyesi görevlilerini gören ve akülü sandalyesine kavuşan İrem Dönmez’in mutluluğu görülmeye değerdi.

Anne Hamiyet Dönmez, “Sayın Başkanımız Soner Çetin’e çok teşekkür ediyorum. Sözünü tutacağından emindim ancak isteğimizin bu kadar çabuk gerçekleşeceğini beklemiyordum. Başkanımıza nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum” dedi. İrem Dönmez de Başkan Soner Çetin’e teşekkür ederek, “Artık hayatım daha kolay olacak” ifadesini kullandı.

Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ayrıca Başkan Soner Çetin’in Çukurova’nın Filizleri projesi kapsamında İrem Dönmez için burs sözü verdiğini de ilettiler. Başkan Soner Çetin de akülü sandalyenin temininde yardımcı olan Yargı Akademi sahibi iş insanı Cihan Polat’a teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.