Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce insan Koray Avcı’nın şarkılarıyla coşkuyu doruğa ulaştırdı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ceyhan’a yakışır bir şekilde büyük bir coşku ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Koray Avcı konserinde bu gururu paylaşan tüm Ceyhanlı komşularına ve sanatçı Koray Avcı’ya teşekkür etti. Ceyhan’da yaşanan muhteşem gecenin Türkiye’yi aydınlattığını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “30 Ağustos şandır. 30 Ağustos şereftir. 30 Ağustos, onurlu bir milletin en büyük zaferidir. Zaferin kutlu olsun Ceyhanım, zaferin kutlu olsun Türkiyem” ifadeleriyle Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaptı. Konser sonuna kadar coşkulu bir şekilde sanatçı Koray Avcı’nın söylediği şarkılara, türkülere eşlik eden binlerce Ceyhanlı, Zafer Bayramı kutlamasını şölene dönüştürdü. 7’den 77’ye tüm Ceyhanlıları buluşturan Zafer Bayramı konserine katılan hemşehrilerine Türk Bayrağı eşliğinde teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, kadim topraklarda yüzyıllardır barış, dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşayan, insanı insan olduğu için seven çok değerli Ceyhanlıların Zafer Bayramı’nı kutladı.

“ONURLUYUZ, GURURLUYUZ”

Başkan Hülya Erdem, “30 Ağustos Zafer Bayramı, bir ulusun yeniden dirilişinin tüm dünyaya asil bir kanıtıdır. Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığındaki atalarımız Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde emelleri olan işgalcilerin heveslerini kursağında bırakmıştır. Bugün Zafer Bayramımızın 101. Yıldönümünü kutluyoruz. Mustafa Kemal’in torunları olarak, ‘O’nun ilke ve devrimleri ışığında ilerleyen Ceyhanlılar olarak onurluyuz, gururluyuz” diye konuştu.

KORAY AVCI’YA CEYHANSPOR FORMASI VE ÇİÇEK

Türkiye’nin değerli sanatçılarından Koray Avcı’yı Ceyhanlılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden ve sanatçıya teşekkür edip Ceyhanspor forması ile birlikte hemşehrileri adına konser sonunda çiçek takdim eden Başkan Erdem, “Bizler, şerefli mirasa dün sahip çıktık, bugün sahip çıktık, yarın da sahip çıkacağız. Ceyhan’ın cesur gençleri, yürekli kadınları, yiğit erkekleri, sizlere güveniyorum. Karanlığa asla ve asla geçit vermeyeceğiz. Bugün Ceyhan’dan tüm dünyaya barışı, kardeşliği ve dostluğu aşılıyoruz. Ayrışmadan birleşerek, hangi dinden, hangi dilden ve hangi renkten olursa olsun tüm insanlarımızı kucaklayarak Zafer Bayramımızı coşkulu bir şekilde kutluyoruz” ifadelerini kullandı. Ceyhan Belediyesi’nin organizasyonuyla hafta boyunca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.