Bedriye Zeren dualarla anıldı

Bedriye Zeren dualarla anıldı
Yayınlama: 20.03.2023
A+
A-

Remzi, Muzaffer, Ayhan ve Murat Zeren’in kıymetli anneleri, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Üney’in merhume anneannesi için Yurt Mahallesi’ndeki evinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

 

Geçen hafta vefat eden Remzi, Muzaffer, Ayhan ve Murat Zeren’in  anneleri, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Üney’in anneannesi, merhume Bedriye Zeren için Yurt Mahallesi’ndeki evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Zeren’in sevenlerinin ve yakınlarının katıldığı Mevlid-i Şerif’e spor camiasının yanısıra, siyaset ile iş dünyasının insanları katılarak, acılı aileyi yalnız bırakmadı.

Zeren Ailesi’nin üzgün olduğu gözlenirken, Mevlid-i Şerife katılan herkese teşekkür ettiler. Duygularını paylaşan acılı aile “Annemizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Bizleri bu günde yalnız bırakamayarak cenazemize katılan ve bugünde mevlidimize gelen akrabalarımıza, dostlarımıza ve herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.Yaşadığımız bu kötü günlerde Allah kimseye bu acıları yaşatmasın.”diyerek , üzüntülerinin sonsuz olduğunu belirttiler.

Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Üney de acılarının büyük olduğunu ifade ederek “Çok sevdiğimiz, biricik anneannem Bedriye Zeren’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Acımızı paylaşarak gerek telefon ile gerekse cenazemize ve mevlidimize katılan başta spor camiasına, basın mensuplarına, siyaset ve iş dünyasının insanlarına minnettar kaldığımı söylemek isterim. Deprem felaketi ile sarsılan kentimizde acıları ile mevlidimize katılarak, bizleri yalnız bırakmadıkları için Seyhan Belediye başkanımız Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin ile bizleri arayarak taziyelerini ileten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir’e,  milletvekillerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Mevlid-i Şerif’e katılan davetlilere merhume Bedriye Zeren ruhuna yemek ikramında bulunuldu.Zeren Ailesi, acılarını paylaşan dostlarıyla tek tek ilgilenerek minnettar olduklarını ifade ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.