Can Ailesinden Muhteşem İftar

Can Ailesinden Muhteşem İftar
Yayınlama: 07.04.2024
Düzenleme: 14.04.2024 03:48
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- Adana’nın önde gelen müteşebbis ailesi Can’lar; 5 Ocak mahallesi sakinlerinin de katıldığı muhteşem bir iftar yemeği verdi. İftara Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Pazarcılar Odası Başkanı Şerif Kurşun, Elektrikçiler Odası Başkanımız Mehmet Selim Gök, Adana İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yücel Kayadelen, Adana Merkez Mahalle Muhtarları ve 5 Ocak Mahalle sakinleri katıldılar.

CAN AİLESİNDEN MUHTEŞEM İFTAR

Adana’da ve Bölgede özellikle yoğun olarak yıkım, hafriyat işleri yapan Can ailesi bireyleri Baba Mehmet Can, AYHAFDER Başkanı, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyesi, CHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can, 5 Ocak Mahallesi Muhtarı Hasan Can ve Selahattin Can olmak üzere Adana Ticaretinde ve Sosyal yaşamında etkin bir aile. Her yıl sürekli olarak Ramazan Ayında iftar etkinliği düzenleyen aile yemek sonrası Semazen gösterisi ve çocuklara özel ikramları da ihmal etmediler. Yaklaşık Bini aşkın katılımcıyla gerçekleşen iftar sofrası da katılımcıların memnuniyetini sağladı.

RAMAZANIN BEREKETİ PAYLAŞINCA ANLAMLI

Can Ailesi bireylerinden Seyfettin Can açıklamasında; “İftar sofralarında buluşmak aile ve dostlarla bir araya gelmenin en güzel yolu. Her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da sizleri iftar sofralarımızda ağırlamaktan mutlu olduk. Ramazan ayının feyzini ve bereketini yaşadığımız İftar program davetimize icabet eden Seyhan Kaymakamımız Ekrem İnci, Çukurova Belediye Başkanımız Emrah Kozay, Adana Milletvekilimiz Orhan Sümer, Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Pazarcılar Odası Başkanı Şerif Kurşun, Elektrikçiler Odası Başkanımız Mehmet Selim Gök, Adana İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yücel Kayadelen birbirlerinden değerli muhtarlarımız ve kıymetli vatandaşlarımıza ve 5 Ocak mahalle sakinlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bu tür programların dayanışmayı ve birlikteliği artırmak için fırsat olduğunu katılımlarından dolayı tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.