DÜNYANIN ENERJİ AĞI…LEY HATLARI

Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Ley ler yeryüzünün enerji kaynağı olarak geçmektedir. Bir çok tapınakların ve piramitlerin bu ağ üzerine kurulu  olduğu düşünülmektedir.

Anlamlandırılmakta zorlanan ve dünyanın hemen her kıtasında bulunan dikili taşların temelinde enerji ağlarının olduğu düşünülmektedir. STONEHENGE bilinen en önemli örneklerdendir.

Enerji ağlarının insanlara iyi geldiği inanılır. Bu yüzden eski zamanlarda tapınaklar önemli bir yer almıştır çünkü enerji ağlarının üzerinde kurulu olduğuna inanılır.

Ley enerji ağlarının yaşam gücünü doğrudan etkilediğine inanılmaktadır. Eski zamanlarda dervişler uzun yollara çıkarak yoldan şifa ve bilgi topladıkları bilinmektedir. İnanca göre dervişler bu yolculuklarda Ley hatlarının bulunduğu yolları tercih etmişlerdir.

Neredeyse tüm uygarlıklar Ley hatları hakkında bilgiye sahipti. Örneğin Güney Amerikadaki NASCA ya da NAGA çizgileri’nin doğrudan Ley hatları ile ilişkili olduğuna inanılmaktadır.

Kudüs Tapınağı, Kabe gibi kutsal yerlerin de Ley hatları üzerinde olduğuna inanılmaktadır. Bununla beraber piramitlerin de Ley hatlarıyla doğrudan bağlantılı olduğu düşünülmektedir. Kutsal mekanları birbirine bağlayarak Geometrik bir şekil oluşturan Ley hatları bu özelliğiyle ‘’Yaşam Çiçeği’’ sembolüyle de bağdaştırılabilir.

İnanca göre Ley hatları başka gezegenlerle iletişim ve bir kapı olarak görülmektedir. Bizim topraklarımızda ise Batı Truva ‘dan başlar .İç Anadolu’ya Ankara’ya kadar geldiğine ve oradan Nemrut Dağına ilerlediği düşünülmektedir.

Ankara’dan direkt olarak GİZA ya yani Mısırdaki piramitlere uzanan ayrı bir Ley hattı vardır .Bu hat Giza, Truva Ankara ve Nemrut’ u biribirine bağlamaktadır.

Aynı zamanda Antakya’daki Titus Tüneli ve Ayasofya’nın bağlantılı olduğu düşünülmektedir.

(alıntıdır)

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.