DÜNYA FARKLI BİR DÖNGÜYE GİRDİ…

Yayınlama: 21.09.2024
Düzenleme: 16.09.2024 13:56
A+
A-

Farkında mısınız bilmiyorum ama dünya farklı bir döngüye girdi. Bu konu da Astrologlar da bilim adamları da hiç duymadığımız şeyleri söylüyorlar…İklimde farklı değişimler, dünyanın her yerinden gelen garip haberler, ülkelerdeki hareketlenmeler, toplumlardaki dalgalanmalar ,İnsanoğlunun bilgi ve bilinç seviyesinin yükselmesi, UFO söylentilerinin fazlalaşması sanki her şey dünyayı farklı bir yere götürüyor …

Ve bazı Astral topluluklar şunları söylemeye başladılar…

‘’Sirius’ un kozmik gücü, dünya üzerindeki belirli ruhlar için açığa çıkmak üzere…

Gök’deki ilahi orduların inişi yaklaşıyor. Bu kadim enerjiyi taşıyacak ve dünyayı aydınlatacak seçilmişler kimler olacak ?                                        Ezoterik ve mistik inançlarda Sirius, spiritüel bilgelik, kozmik enerji ve yüksek bilinçle ilişkilendirilir .Bu tür inançlarda ,Sirius’ dan gelen bir güç veya bilgelik dünya üzerinde önemli değişikliklere neden olacak bir varlık veya enerji olarak kabul edilir.

Ezoterik ve mistik inançlara göre, Sirius’dan gelen gücün açığa çıkması belirli kişilere veya topluluklara atfedilir .Bu kişiler genellikle şu özelliklerle tanımlanır :

SPİRİTÜEL VE BİLİNÇLİ İNSANLAR…Spiritüel farkındalığı yüksek, meditatif (derin düşünme,bilinç,zihnini denetleme) pratiklerle ilgilenen ve yüksek bilinç seviyelerine ulaşmayı hedefleyen kişiler, Sirius dan gelen güce daha açık kabul edilir. Bu kişiler medeniyetin ve insanlığın spiritüel evriminde önemli roller oynayacaklarına inanırlar.

ŞAMANLAR VE MANEVİ REHBERLER…Geleneksel olarak çeşitli kültürlerde Şamanlar ve manevi rehberler ,kozmik enerjilere ve bilgeliğe erişme yeteneği olan kişiler olarak görülür .Sirius’ un gücünün de bu tür bireyler aracılığıyla açığa çıkabileceği düşünülür.

IŞIK İŞÇİLERİ…Işık işçileri terimi dünya üzerinde pozitif değişim yaratmak amacıyla çalışan spiritüel bireyler için kullanılır. Bu kişiler Sirius’ un enerjisinin dünya üzerindeki titreşimleri yükselteceğine ve insanlığa yardım edeceğine inanırlar.

YÜKSEK FARKINDALIK VE BİLİNÇ SEVİYESİNDEKİ TOPLULUKLAR…Bazı inançlara göre Sirius ‘dan gelen enerji, kollektif bilinç seviyesini yükseltmeye ve toplulukların daha yüksek bir farkındalık seviyesine ulaşmasına yardımcı olacaktır…’’

Bakalım göreceğiz önümüzdeki yıllar dünyamızı nereye götürecek ?

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.