‘’BARBAR AVRUPALILAR‘’

Yayınlama: 16.07.2024
Düzenleme: 15.07.2024 13:19
A+
A-

Hani bize ‘’Barbar Türkler’’ diyen Avrupalılar var ya ,

Geçmiş çağlarda Avrupa da yaşayan ve Ari ırktan olan beyaz tenli mavi-yeşil gözlü Hint-Avrupa dil ailesi içinde birbirleriyle akraba olan Gotlar, Vizigotlar, Vandallar, Vikingler, Danlar, Britonlar ve başka kavimlerin medeniyetleri nasıldı ?

Nasıl yaşarlardı ? Bulundukları şehirlerin adetleri, sosyallikleri,  aile yaşamları nasıl oluyordu?                            Yörenin Lordları ,Baronları evlenen genç kızların gerdek gecelerine onların kocalarından evvel girme hakları vardı ki buna ‘’ilk gece’’ hakkı denilirdi…

Doğduklarında yıkandıkları kutsal Vaftiz suyumuz gitmesin diye neredeyse ömür boyu banyo yapmazlar leş gibi kokarlardı. Aşırı bitlenmemek için ıslak bezle silinirlerdi.

Saraylarında Şatolarında evlerinde tuvalet bulunmazdı. Gidin Avrupa’ya gezin o muhteşem saraylarını, hiç birinde tuvalet bulamazsınız.

Lazımlığa ederler boklarını pencerelerden aşağıya dökerlerdi bu adetleri taaa 19. Yüzyıla kadar sürdü.              Avrupa bokun mikrobun içinde yaşarken Türklerin kurduğu Osmanlı İmparatorluğu muhteşem hamamlarıyla ünlüydü ve her evin, her sarayın tuvaletleri ve düzenli yıkandıkları banyoları vardı.

Avrupa Katolik kilisenin etkisiyle  ‘kafalarının içinde şeytan var ‘’ diyerek delilerin kafalarına çivi çakarken Anadolu topraklarında akıl hastaları müzik ve suyla tedavi ediliyordu.

Yüzyıl savaşları adı altında (Katolik-Protestan mezhep savaşları) birbirlerini boğazlayan Avrupalılar ,Haçlı seferleri adı altında düzenledikleri seferlerle Avrupa dan Kudüse, Frengi ,Kara veba ve Çiçek hastalıkları taşıyan binlerce Türk ve Müslüman Arap ı kesip biçerek öldüren beyazlar kimlerdi ?

Amerika’nın keşfinden sonra gemilerle o yeni topraklara giderek ,Güney ve Orta Amerika da Maya ,Aztek ve İnka gibi olağan üstü medeniyetleri yakıp yıkıp insanlarını köle olarak kullananlar, Kuzey Amerika da tam 100 milyon Kızılderili’yi öldüren, onlara taşıdıkları hastalıkları yayan, sonra da Kuzey-Güney  de yaşayanları birbirine kırdırıp İç savaşla kıtayı kana bulayanlar o beyazlar değil miydi ?

Bu günkü Amerikan halkının kökeni kimlerdir biliyor musunuz ?Onların ataları Avrupa’nın her ülkesinden atılan insan çöpleriydi. Sürgüne gönderilen azılı katiller, sapıklar, cahiller, hırsızlar ve fahişelerdi…

1789 Fransız ihtilalinde birbirlerini boğazlayan Fransızlar, o da yetmeyince Asya ve Afrika daki sömürgelerinde insanlara soykırım uygulayan Belçikalılar, Hollandalılar, Danimarkalılar, İngilizler, İspanyollar, Portekizliler, İtalyanlar, Almanlar ve diğer sömürgeci Avrupalılar. Çinlileri afyonla uyuşturup öldürenler, Japonya’da Hiroşima ve Nagazaki adalarına iki atom bombası atarak bir ırkı yok edenler o beyazlar değil miydi !

İşte o beyaz adam şimdi Afganistan’da, Orta Asya’da,  Irak’ta ,Suriye’de Kafkasya daki halklara ve Anadolu’nun güneyinde yaşayan Türk halkına kan kusturuyor.

O beyaz adam ne dedelerinin ne de kendi çocuklarının yaptıklarının hesabını verebilecek durumda değildir çünkü güçlüdür. Ama bir gün o beyaz adam ve ona hizmet eden hainler mutlaka yaptıklarının cezalarını çekeceklerdir.

Bu iş burada bitmez…Her şeyin faturası bir gün bir şekilde ödetilecektir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.