AK Partide Hazal Dizman heyecanı

AK Partide Hazal Dizman heyecanı
Yayınlama: 21.03.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. Hazal Dizman’ın Adana Milletvekilliği A.Adaylığını açıklaması AK Parti camiasında ve Adana’da büyük heyecan yarattı.

Av. Hazal Dizman, “Bugün burada sizlerin karşısına çıkarak, Türkiye’nin yükselişine katkıda bulunmak için yola çıkıyorum” dedi.

HAZAL DİZMAN: DOĞMA BÜYÜME ADANALIYIM

AK Parti Milletvekili A.Adayı Av. Hazal Dizman, “Adana, Türkiye’nin önemli bir kenti ve bizler de Adana’nın potansiyelini en iyi şekilde kullanmak için çalışacağız. Adana, tarım, sanayi, ticaret ve turizm açısından büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli harekete geçirerek, Adana’yı hep birlikte daha ileriye taşıyacağız. Sevgili Adanalılar, Türkiye’nin geleceği bizim elimizde. Bu seçimlerde, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, Türkiye’nin gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin desteği ve inancıyla, Türkiye’nin yükselişine hep birlikte katkıda bulunacağız.

Benim için doğduğum, büyüdüğüm, evim, yurdum olan Adana’mızın geleceği çok önemli ve bu nedenle sizlere söz veriyorum; Adana için var gücümüzle çalışacak ve Adana’yı daha ileriye taşıyacağız. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.