Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kandil’e, terör örgütüne bu ülke teslim edilir mi?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kandil’e, terör örgütüne bu ülke teslim edilir mi?”
Yayınlama: 15.04.2023
A+
A-

(AA) -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. 7’li koalisyonu hedef alan Erdoğan, Millet İttifakı’na sert tepki gösterdi.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

“KANDİL’E, TERÖR ÖRGÜTÜNE BU ÜLKE TESLİM EDİLİR Mİ?”

“Hastalarımız rehin alınır. Orada ölürlerdi. O zaman SSK’nın başında Bay Bay Kemal vardı. Bay Bay Kemal sen hayatında böyle hastane gördün mü? Bunlara vatan emanet edilir mi? 5 koyunu güdemeyecek olanlara vatan emanet edilir mi? Kandil’e, terör örgütüne bu ülke teslim edilir mi?

Dün Diyarbakır’da idik. Orada vatandaşlarımızın bize yakarışlarını gördük. “Ne olur bizi onların eline bırakmayın” dediler. Kandil, bizim Diyarbakır Annelerimizin yavrularını kaçırdı mı? Evet.

Bunların derdi Kürt değil. Biz de ayrımcılık biz de bölücülük yok.

“BU ÜLKEDE HİZMET ETMEK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR

Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla… Şu anda bakıyorum iftihar ediyorum. Şimdi sırada İzmir var. İzmir’i de inşallah bayram öncesi yetiştirmeye çalışacağız.”

Türkiye’nin 21 yılda elde ettiği demokrasi ve kalkınma kazanımlarına bakarak esip gürlüyorlar, bu ülkede hizmet etmek her babayiğidin harcı değildir.

Türkiye’yi küresel cazibe merkezi yapmakta kararlıyız. Pandemi hastanelerini salgın döneminde 45 günde yaptık.

7’Lİ KOALİSYONA SERT TEPKİ

7’li bir masa kurdular. Bunlarda her şey var. Derde devadan gayrı ne ararsan bulunur. Vizyon yok, program yok. Proje yok. Ne eğitimde ne sağlıkta ne emniyette ne diplomaside bunların yaptığı bir şey yok. Bunların ülkeye ve millete vaatleri bulunmuyor.

PKK’sından FETÖ’süne hepsiyle anlaştılar. 7’li kumar masası kurdular.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.