TİP olarak bizim baraj sorunumuz yok

TİP olarak bizim baraj sorunumuz yok
Yayınlama: 16.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – TİP Adana 1. sıra Milletvekili Adayı Duygu Yılmaz, İşçi partisi olarak bizim baraj sorunumuz yok dedi.

“ÖNCELİĞİM ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER”
Türkiye İşçi Partisi’nin Adana 1. Sıra Milletvekili adayı öğretmen 42 yaşındaki Duygu Yılmaz, “Baraj sorunumuz yok 80 bin oy alıp vekil olacağım. Atanamayan öğretmenlerin sesi olacağım” dedi.

Özel okul ve dershanelerde düşük ücretle çalıştırılan atanmayan öğretmenler için kurulan bir sendikanın kurucularından olan Yılmaz, 14 Mayıs 28. dönem milletvekilliği seçimlerinin herkes için dönüm noktası olduğunu, ancak kendisinin vekil olması halinde önceliğinin atanamayan öğretmenler olduğunu vurguladı.
“KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLİYORUZ”
Yılmaz yıllardır sendika görev alarak atanamayan öğretmenler için verdiği mücadeleyi bundan sonra mecliste sürdüreceğini belirterek, ” 21 yıllık AKP iktidarında artık kamuda öğretmen olmak hayal oldu.

Basta bu haksızlık olmak üzere diğer haksızlıkları düzeltmek için geliyoruz” diye konuştu. Yılmaz, ittifak içinde oldukları için baraj sorunlarının olmadığını 80 bin oy alarak meclise gireceğini halkın bütün sorunlarını çözmek için mücadele vereceğini ve seçilmesi halinde özel sektörde çalışan öğretmenlerin hak mücadelesinde sesini meclis kürsüsünden yükseltecek bir özel sektör öğretmenin olacağını söyledi.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı adayı olarak da Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.