İYİ Parti Seyhan İlçe’de görev değişimi

İYİ Parti Seyhan İlçe’de görev değişimi
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığı’na spor ve siyaset camiasının yakından tanıdığı Op. Dr. Ercan Atalay getirildi. Atalay, “İlçe başkanlığı görevini ben değil, biz anlayışıyla yapacağım” dedi.

Yerel Seçimlere az bir süre kaldı İYİ Parti Seyhan İlçe başkanlığında değişim yaşandı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili adayı Op. Dr. Ercan Atalay başkanlığa getirildi.

Adana’da siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı ve sevilen bir isim olan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Ercan Atalay, yeni görevine başlar başlamaz, partililer başarı dileğinde bulundu. Çok sayıda İYİ Partiye gönül verenler Atalay’ı makamında ziyaret ederek başkanlığından dolayı kutladılar. Adana’da özellikle spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Atalay, yıllardır siyasetin de içerisinde yer alıyordu. SSK Seyhan Devlet Hastanesi’nde Başhekim yardımcılığı görevinde de bulunan Atalay, sağlık hizmetinde de Adana’da ihtiyacı olan herkese yardım etmesiyle büyük güven duyulan bir isimdi.

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığına oturmasının bir Bayrak değişimi olduğunu söyleyen Atalay, hedeflerinin parti olarak ilçede çok daha iyi yerlere gelmek olduğuna dikkat çekerken, “Ben değil, Biz anlayışıyla hareket edeceğiz. Bu bayrağı daha yukarılara taşımanın mücadelesini vereceğiz. Yaklaşan yerel seçimler var. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Seyhan’ı daha başarılı bir ilçe haline getirmek için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in direktifiyle göreve geldim. Tek hedefim, ilçemize, milletimize ve partimize hizmet etmek. B:unu ben değil, biz anlayışıyla yapmanın mücadelesini vereceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.