Adana’da Portakal Çiçeği açtı

Yayınlama: 27.03.2025
A+
A-

Düzenlendiği ilk yıldan bu yana yurtiçinden ve yurtdışından milyonlarca yerli ve yabancı turist ile birlikte Adanalıları sokaklarda buluşturan “Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın” 13’üncüsü 4-13 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenecek.

4-13 Nisan tarihleri arasında Adana’da yapılacak Portakal Çiçeği Karnavalında tüm hazırlıklar hızla devam ederken iklim değişiklikleri sebebi ile portakal ağaçları çiçek açtı.Festivale gelecek konuklar portakal çiçeğinin hem görüntüsü hem de kokusunu koklamak isteyecekler.Fakat portakal ağacı çiçek açtıktan sonra bir hafta içinde dökülmeye başlar ve karnavalın başlayacağı gün Adana’ya gelecek vatandaşlar portakal çiçeğini göremeyebilirler !

Bu arada Portakal Çiçeği Karnavalında konser programı da belli olurken ilk konser 5 Nisan akşamı Ebru Yaşar ile başlayacak ve 13 Nisan’da sona erecek.

Konser programına gelen sanatçılar;

5 Nisan Ebru Yaşar

6 Nisan Dedublüman

7 Nisan Derya Bedavacı

8 Nisan Alişan

9 Nisan Sefo

10 Nisan Derya Uluğ

11 Nisan Bayhan

12 Nisan Bengü

13 Nisan Buray

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.