Yaşadıklarımızın tiyatro oyunlarını izleyeceğiz

Yayınlama: 27.07.2022
A+
A-

Her sabah uyandığımızda yeni bir skandal, yeni bir olay yeni bir tartışma konusuyla karşılaşıyoruz…Neredeyse her gün yeni bir yolsuzluk, yeni bir mala çökme yeni bir usulsuzlukle ,yeni bir kanunsuzlukla gündem belirleniyor.Böylesi haksızlıkların, böylesi rezilliklerin ,böylesi skandallarin yoğun ve çok yaşandıği Türkiye gibi bir ülke daha yoktur vesselam…

Göz göre göre aleni utanmadan yapilan ve asla cezalandirilmayan bu hırsızlıklar ve hukuksuzluklar uzak da olmayan çok yakın bir gelecekte tiyatro oyunları haline dönüştürülüp,tiyatro sahnelerinde sergilenecektir.
Eminimki genelde komedi olarak izleyeceğiz bu rezillikleri…Televizyon ekranlarında ve tiyatro salonlarında kahkahalarla gülerken kaybedilmiş bir 22 yılın ve kaybedilmiş yurt dışına kaptirilmis zeki eğitimli Gençlerimizin icimizde acısını yasayacagiz….
Bu dönemle ilgili filmler de yapılacak. Günahsız suçsuz insanların nasıl hapishanelerde curutuldugunu ,ölümlerine neden olunduğunu ve ailelerinin nasıl acımasızca parcalatildigini beyaz perdelerde ağlayarak izleyeceğiz…

Yalnızca sinemalar ve tiyatro oyun yazarları için değil, Gazeteciler ve kitap yazarları ve araştırmacılar için de bu dönemin bitmez tükenmek bilmez konu malzemeleri sayesinde yüzlerce kitap yazılacağını adım gibi biliyorum.
Bitmedi…Akademisyenler bilhassa Hukuk…Sosyoloji…Kamu yönetimi konusunda bu dönemden ilham alarak ve örnek göstererek doktora tezlerini hatırlayacaklardır.
Üniversitelerde bu dönemin Türkiye ye cektirdikleri ve zararları ders konusu olarak akademik kursulerde anlatılacaktır.
Üzücü…Hem de çok üzücü

Şu an Halk TV yi ve Ayşegül Yalçın in programı medya mahallesini izliyorum…
Yine bir olay…
Cumhuriyet gazetesi nin manşeti…
“Fiyatları tayin eden Allahtir.”

Neden enflasyonun bu kadar yüksek ve fiyatların pahalı olduğunu soran halka Diyanetin verdiği cevap….

Yorumsuz….yorum sizin

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.