“Ulusumuzun birliği canımızdan da önce gelir”

“Ulusumuzun birliği canımızdan da önce gelir”
Yayınlama: 31.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 30 Ağustos 1922’de kazanılan Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümünde Türk halkının Zafer Bayramı’nı kutladı.
Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde emelleri olan işgalcilerin heveslerini kursağında bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kahramanlıklarıyla dünyaya nam saldığını kaydeden Hülya Erdem, “Tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizin, Adanalıların ve ülkemizin bu onurlu bayramını gönülden kutluyorum” dedi.
30 Ağustos 1922 yılında Dumlupınar’da yazılan destanın yüzyıllar geçse de unutulmayacağını, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşaması için kanlarını, canlarını hiçe sayan şehitlerin, gazilerin daima saygıyla anılacağını belirten Başkan Erdem, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Ceyhanlı hemşehrileriyle birlikte yaşamaya hazır olduklarını kaydetti.
Sanatçı İlkay Akkaya’nın vereceği konserin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye’de yaşayan tüm insanların kardeşliğine, birliğine ve birleşmesine vurgu yapılacak güzel bir program olacağını  dile getiren Başkan Erdem, “Yasak ve yasakçı yaklaşıma karşı olduğumuz herkes tarafından bilinmelidir. Ayrışmadan birleşerek, hangi dinden, hangi dilden ve hangi renkten olursa olsun tüm insanlarımızı kucaklayarak Zafer Bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Ulusumuzun birliği ve bütünlüğü bizim için canımızdan da önce gelir. 30 Ağustos tarihi Türkiye’nin milli bir bayramıdır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin bayramını tüm yüreğimizle, inancımızla ve sevincimizle kutlayacağız. Herkesi ulusal gurur ve onur günümüzü hep birlikte kutlamaya çağırıyor, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ülkemiz için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.