Kozan’da “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konferansı

Kozan’da “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konferansı
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

(İHA) – Adana’nın Kozan ilçesinde, İlçe Müftülüğü ve Diyanet Şubesi tarafından “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.
Kozan Belediye Sineması’nda düzenlenen konferansa Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, din adamları, imamlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Mustafa Kaya, “Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu yılki teması olan ‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ konusunun, günümüzde daha da önem kazandığını” söyledi.
Kaya, “İman ve istikamet, kişinin hem dünya hem de ahiret saadetine ulaşmasında en önemli unsurlardır. Bu konuda kendimizi sorgulamalı ve eksiklerimizi tamamlamalıyız” dedi.
Konferansın konuşmacısı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ise, “Peygamberimiz, insanlığın kurtuluşu için gönderilmiş bir rahmet elçisidir. O, bize iman ve istikamet yolunu göstermiştir” şeklinde konuştu.
Altıntaş, konferansta Peygamber Efendimizin hayatını, örnek ahlakını ve öğretilerini anlattı.
Konferans, soru-cevap bölümünün ardından sona erdirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.