Türkeş : “Adana’nın sorunlarını biliyorum başkan olduktan sonra çözmek için sabırsızlanıyorum”

Türkeş : “Adana’nın sorunlarını biliyorum başkan olduktan sonra çözmek için sabırsızlanıyorum”
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş, Adana’yı adım adım gezmeye devam ediyor.

Fevzipaşa mahallesinde esnaf gezen Türkeş burada mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşların ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnafın sorunlarını dinleyip Belediye başkanı olduktan sonra anlatılan sorunları nasıl çözeceğini proje olarak anlattı..

Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Kahya’yı ziyaret eden Türkeş, burada Ceyhan başta olmak üzere ilçelere Hijyenik mezbaha, kesimhane, et entegre tesisleri ve büyükbaş, küçükbaş hayvan satış alanları kuracağız diyerek hayvancılık Projeleri hakkında kısa bir bilgi verdi.

Gün İçerisinde Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Çukurova Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulunan Türkeş, Şehir Hastanesi, Çukurova Üniversitesi, 2.etap durak planlanmasına alınması için görüşmeler gerçekleştireceğini , bu hattın özellikle de engelli ve yaşlı vatandaşların hastanelere ulaşmasını kolaylaştıracağını anlattı.

Rektörler Prof. Dr. Mehmet Tümay ve Prof. Dr. Meryem Tuncel’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim dedi.

İftar programı düzenleyen Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin konuğu olarak iftarını burada açan Türkeş ,Dernek başkanımız Sayın Osman Beg’e ve tüm dernek üyelerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.