Hepimiz Kılıçdaroğlu Gönüllüsüyüz

Hepimiz Kılıçdaroğlu Gönüllüsüyüz
Yayınlama: 27.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Meclis üyelerinin de katılımlarıyla Gürselpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve projelerini tanıtmak için etkin saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ni kutlayan Akay, “Övgüye değer çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Artık bizler de tıpkı sizler gibi Kılıçdaroğlu yeleklerimizi giyerek 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için Adana sokaklarını arşınlayacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Adana Koordinasyonu, 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve projelerini vatandaşlara iletmek için çarşı, pazar, mahalle, köy demeden Adana ve ilçelerindeki saha çalışmalarını soluksuz sürdürüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine artık gün sayılırken, dünyada örneği az görülen bir örgütlenmeyle oluşturulan gönüllüler platformunda yer alan farklı siyasi düşüncelerden insanların ortak noktaları Kılıçdaroğlu’na gönül vermiş olmaları. Vatandaşlarla diyaloglarında sadece Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasının ardından hayata geçireceği projelerini anlatan gönüllüler, Türkiye’nin sorunlarının ancak Kılıçdaroğlu liderliğinde çözüleceğine ve ülkenin düzlüğe çıkacağına inanan bir düşünce platformu kimliğini de taşıyor.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Platformu’nun çalışmalarına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve belediye Meclis üyeleri de katkı vermeye başladı. Belediye Başkanı Akay ve Meclis üyeleri gönüllülerle Gürselpaşa Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı, semt pazarındaki vatandaşlarla buluştu. Akay ve gönüllüleri semt pazarında alkışlarla karşılayan esnaf ve vatandaşlar, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’de yeni ve güzel bir dönemin başlamasını sağlayacağına inandıklarını ifade ettiler.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da, “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri platformunun övgüye değer çalışmalara imza attığını ve vatandaşlarla bire bir diyalog kurarak siyaset ötesi bir anlayışla halkla bütünleşilmesini sağladığını vurguladı. Tamamen gönüllülük prensibine dayalı bu özverili çalışmalara kendilerinin de katkı vermek istediklerini belirten Akay, “Artık bizler de Kılıçdaroğlu yeleklerimizi giyerek gönüllülerimizle birlikte 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve projelerini tanıtmak için hep birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun projelerine de değinen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay sözlerini şöyle sürdürdü:

“15 Mayıs’ta ülkemizde esnafımızın, vatandaşlarımızın ve toplumumuzun tüm kesimlerinin yüzlerinin güleceği yeni bir pencere açılacaktır. Esnafımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıları tek elden çözmek, esnaf ve sanatkârımıza yönelik yeni ve kapsayıcı politikalar üretmek amacıyla ilk iş olarak Esnaf Bakanlığı’nı kuracağız. Böylelikle esnaflarımız kendilerini ilgilendiren konularda tek bir muhatap bulacaktır. Yolsuzlukların üzerine kararlılıkla gideceğiz. Kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin tüm sorunları aynı zamanda bizim sorunlarımızdır ve bu sorunların çözümü için vakit kaybetmeye tahammülümüz kalmamıştır. Yeni dönemde, etnik köken, inanç, engellilik, cinsel yönelim alanında yaşanan sıkıntılara çıkarılacak yasalarla çözüm getirilecek ve bu konular dezavantaj olmaktan çıkarılacaktır. En önemli projelerimizden birisi ise güçlü sosyal devletin ilk adımı olarak Aile Destekleri Sigortası Kurumu’nun hayata geçirilecek olmasıdır. Böylelikle vatandaşlarımıza asgari bir gelir düzeyi sağlanmış olacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.