SANATÇI GERÇEK, ÖDÜLE DOYMUYOR

SANATÇI GERÇEK, ÖDÜLE DOYMUYOR
Yayınlama: 26.11.2022
A+
A-

 

 

Ünü Adana sınırlarını aşan, sanatçı, program yapımcısı Ahmet Gerçek ödül üstüne ödül alıyor.Geçtiğimiz günlerde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden ve bir yerel gazeteden ödül alan Gerçek, bu kez de Adana Süper FM 92.8’de yaptığı Ahmet Gerçek Show Programı’ndaki başarılı performansından dolayı ödüle layık görüldü.

GERÇEK’TEN HERKESE TEŞEKKÜR

Ödülünü Adana Süper FM Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pamuk ve yazar, sunucu, yönetmen İsmail Nerimanoğlu’ndan alacak olan sanatçı Ahmet Gerçek herkese teşekkür etti. Yıllardır başarının peşinde koştuğunu ifade eden Gerçek, “Aldığım ödüller gösteriyor ki, artık başarılı bir sanatçıyım.Aralık ayında Hasan Pamuk ve İsmail Nerimanoğlu, yine yapacağımız Ahmet Gerçek Show Programı’nda ödülümü takdim edecekler.Ayrıca bu esnada tüm sevenlerim Facebook, intagram, Twitter ve Whatsap aracılığı ile benimle iletişime geçebilir.Şimdiden herkese teşekkürlerimi iletiyorum.”diye konuştu.

GERÇEK ÖDÜLÜ HAK EDİYOR

Ahmet Gerçek’in Adana’dan doğan bir yıldız olduğunu söyleyen Hasan Pamuk ve İsmail Nerimanoğlu ise, “Adana Süper FM Ailesi olarak Gerçek’in bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz.Ünü ve başarısı Adana sınırlarını aşan, Adanalıların ve bizlerin çok sevdiği Gerçek’in önümüzdeki süreçte başarısına başarı katacağına inanıyoruz.Her zaman yanındayız ve beğenerek takip ediyoruz.”dediler.

ADANA SÜPER FM WHATSAPP İLETİŞİM HATTI: 0552 351 51 15

Adana Süper FM Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Hasan Pamuk tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Başarı Ödül Töreni’ bu yıl Aralık ayında tarihinde sahiplerini bulacak.İsmail Nerimanoğlu öncülüğünde hazırlanan Ahmet Gerçek Show Programı’nın sunucusu Ahmet Gerçek’e bir başarı ödülü daha verilecek. Toros Gazetesi olarak biz de “İlklere imza atan isim olarak tanınan sanatçı Gerçek’e başarılar diliyor, yolu açık olsun.”dileklerimizi iletiyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.