DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN
Yayınlama: 05.09.2022
A+
A-

Özel Haber: Eda ARSLAN

Amatör Süper lig ekiplerinden Ceyhan Doğanspor’un Başkanı ve iş insanı Ayhan Apak’ın biricik oğlu Fevzi Apak, dillere destan düğün ile Küçük Ailesinin güzeller güzeli kızı Esra Küçük ile dünya evine girdi. Gala Weddıng Events’de gerçekleşen muhteşem düğüne geniş bir katılım oldu.

ÜNLÜ SANATÇI LATİF DOĞAN COŞTURDU

Ünlü sanatçı Latif Doğan, söylediği birbirinden güzel türkülerle düğüne katılanları coşturdu. Ünlü sanatçı Latif Doğan, düğüne katılmasına vesile olan Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Ceyhan ilçemizin sevilen iş insanlarından Kenan Dündar’a teşekkür etti. Latif Doğan, günün mutlu çiftleri Esra ile Fevzi’ye bir ömür boyu mutluluklar diledi.

ESRA İLE FEVZİ’DEN TEŞEKKÜR

Gelinin annesi ve babası Huriye-Erdal Çiçek ile damadın annesi ve babası Aygül-Ayhan Apak, mutlu günlerinde yanlarında olan herkese çok teşekkür ettiler. Küçük ve Apak Ailesi, gelen davetlilerle tek tek ilgilendiler. Nikahları kıyılan Esra ile Fevzi, birbirlerine bir ömür boyu evet dediler. Kesilen pasta davetlilere ikram edildi. Gelin Esra ile damat Fevzi, mutlu günlerine tanıklık eden herkese teşekkür ettiler.

DÜĞÜNE GENİŞ KATILIM OLDU

Muhteşem düğüne Adana 1954 FK 2.Başkanı Mehmet Kutlu, Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Ertan Aşrak, Ceyhan ilçemizin sevilen iş insanlarından Kenan Dündar ile Cengiz Özal, Ceyhanspor Başkanı Hüseyin Can, Anadolu 19 Mayısspor Başkanı Senayi Yıldız, Seyhan Belediyesi Spor Basın Sorumlusu Hüseyin Arat, Yüreğir Belediyesi Başkan Danışmanı Şehmus Baysal, iş insanı Erdinç Antepüzümü, Adana Vefaspor yöneticileri Halil Antepli ile Tuna Doğruluk, Vefa 01 Başkanı Bayram Kaskat, aileleri, sevenleri ve dostları katıldılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.