İrem’le İsmet dünyaevine girdi

İrem’le İsmet dünyaevine girdi
Yayınlama: 08.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’da bugüne kadar yapılan düğünlerin tamamını geride bırakacak bir düğün gerçekleşti. Adana’nın İmamoğlu İlçesi’nin önde gelen ailelerinden Biberli ve Eşelioğlu Ailesinin evlatları İrem ve İsmet muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi.

Biberli Ailesinin ziraat mühendisi evlatları İrem gönlünü kaptırdığı Eşelioğlu Ailesinin avukat evladı İsmet ile Adana Seyhan Oteli Seyhan Balo Salonunda gerçekleşen yemekli muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Aileler, evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Biberli ve Eşelioğlu Aileleri, düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaparak davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler.

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparak ilk dansı gerçekleştirdiler. Davetliler de gelin ve damada pistte eşlik etti.

NİKÂHI BAŞKAN MUSTAFA ÇAY KIYDI

Uzun süre Adana’nın gündeminde yer bulacak düğünde çiftlerin nikâhını Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay kıydı. Yusuf Eşelioğlu’nun oğlu Avukat İsmet Eşelioğlu ile emekli öğretmen Armağan Biberli’nin kızı Ziraat Mühendisi İrem Biberli’nin nikâhlarını kıyan Başkan Çay, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikâh töreninde evlilik cüzdanını geline veren Başkan Çay, bu düğünü hiç unutmayacağını söyledi.

DARISI TÜM BEKARLARA OLSUN

Biberli ve Eşelioğlu Aileleri bu mutlu günlerinde de kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine, uzakta yakından gelerek bu mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür ederek “Darısı tüm bekârlara olsun” diye temennide bulundular. Muhteşem düğüne katılanlar günün ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Biberli ve Eşelioğlu Ailelerinin bu mutlu gününe Aile büyüklerinden Rasime Eşelioğlu başta olmak üzere Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Merkez Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sarı Ali Eşelioğlu, Halk Bankası İstanbul Elmadağ Şube Müdürü Ercan Eşelioğlu, QNB Finansbank Çukurova Şubesi 2. Müdürü İsmail Eşelioğlu, Ereğli’den Av. Mithat Koyuncu, Bağışlar Un Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bağış, Royal Yem Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yağan, Öz-Ka Narenciye Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Şimşek başta olmak üzere hukuk, iş, sanat ve ekonomi dünyasından çok sayıda davetli  katıldılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.