Turgut Aksoy, Yiğit Efe’ye kirve oldu

Turgut Aksoy, Yiğit Efe’ye kirve oldu
Yayınlama: 03.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Seyhan Oteli son dönemlerin en görkemli bir sünnet törenine daha ev sahipliği yaptı. İş insanı İlker Tohumcuer’in biricik oğlu Yiğit Efe muhteşem bir sünnet töreni ile erkekliği ilk adımı attı. Gecenin prensi Yiğit Efe’nin kirveliğini  ise kentimizin sevilen ve saygın ailelerinden Aksoy Ailesi’nin genç bireylerinden tanınmış iş insanı Turgut Aksoy yaptı.

Evlatları Yiğit Efe’nin sünnet merasiminde kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan eş, dost, akraba ve sevenlerine teşekkür eden iş insanı İlker Tohumcuer ve eşi İrade Tohumcuer, “Kirvemiz Turgut Aksoy’un yanısıra çok değerli aile büyüğümüz, kentimizin önde gelen isimlerinden iş insanı ve kanaat önderi Sn. Mehmet Şirin Aksoy ve kıymetli yeğeni saygıdeğer iş insanı Kadir Aksoy’un da teşrifleriyle aramızda olması bizler için apayrı bir mutluluk ve gurur oldu. Ailemiz adına kendilerine şükran duyuyor, teşrifleriyle bizleri ve misafirlerimizi şereflendirdikleri için sonsuz teşekkür ediyoruz.” dediler.

Gecenin prensi Yiğit Efe’nin kirveliğini üstlenen tanınmış iş insanı Turgut Aksoy da, “Kentimiz ve diğer illerden çok değerli misafirlerin bir arada olduğu sünnet töreninde kirveliği üstlenmek beni son derece mesut etmiştir. Genç delikanlı biricik kirvem Yiğit Efe’nin gözlerinden öpüyor, darısının düğününe olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu. Gecenin geç saatlerine kadar süren sünnet töreninde davetliler gönüllerince eğlenebilme fırsatı buldular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Yiğit efe dedi ki:

    İlk defa habere çıktım