Resul ve Ayşegül mutluluğa ‘Evet’ dediler

Resul ve Ayşegül mutluluğa ‘Evet’ dediler
Yayınlama: 11.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana basınının önemli isimlerinden olan Hayata Dair Her Şey Gazetesi’nin (HDH MEDYA) yönetim kurulu başkanı Resul Bozkurt ve Genel Yayın Yönetmeni Ayşegül Şingirik dünya evine girdi. Düğünleri 6 Kasım günü güzel bir törenle Nezihe Yalyaç Uygulama Oteli Büyük Balo Salonun da gerçekleşti.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli Balo Salonu’nda yapılan düğüne; 64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Ak Parti Mkyk Üyesi Fatma Güldemet Sarı, , AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Yüreğir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir,  Garden Koala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin Kaburgacı Yaşar’ın sahibi Yaşar Aydın, Aile Sosyal Hizmetler Müdürü Nevzat Özer, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ve daha birçok önemli isim katıldı.

Mutlu çiftin nikah şahitliğini ise;  Ak Parti MKYK Üyesi ve 64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ve Garden Koala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, , Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Yüreğir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir yaptı.

Ak Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, “Çalışma arkadaşlarım Ayşegül ve Resul çiftinin nikah töreninde şahitlik ettik, yürekten kutluyorum. Allah mesut bahtiyar etsin. Bende büyük emekleri olan bu kardeşlerime iki cihan saadeti diliyorum. Şingirik ve Bozkurt Aileleri için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı; her iki kardeşimiz de sadetler diliyorum. İnşallah huzurlu, sağlıklı bir birliktelikleri olur ifadelerini kullandı.

Çiftin nikahını Adana Nufüs ve Vatandaşlık Hizmetleri Müdürü Hüsamettin Erkınay kıyarken salonda adana siyasi ve bürokrasisinin de olması gözlerden kaçmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.