Gazeteciler yeni yıla “Merhaba” dedi

Gazeteciler yeni yıla “Merhaba” dedi
Yayınlama: 23.12.2022
A+
A-

 

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) geride bırakmaya hazırlandığımız 2022’nin son günlerinde düzenlediği Sıra Gecesi’yle “YENİ YILA MERHABA” dedi.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen gecede; Şanlıurfalılar Derneği Ahmet Mehmet Tatlı ve Aurucs Saz Ekibi; birbirinden güzel şarkılarla geceye renk katarken; halaylar çekildi, oyunlar oynandı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir; acısıyla-tatlısıyla bir yılı daha geride bırakacaklarını belirterek, “Her geçen yıl çalışma şartları daha da zorlaşan, evine ekmek götüremez hale gelen, işsizlik sorunuyla karşı karşıya kalan basın çalışanları için böyle bir gece düzenlemek istedik. Hem bir araya gelmek, hem stresli ve yoğun geçen günlerin ardından stres atmak için düzenlediğimiz bu geceye katılanlara teşekkür ederiz. Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Ahmet Tatlı’ya da katkılarından dolayı müteşekkiriz” diye konuştu.

Sıra Gecelerinin bir kültür olduğunu, zaman zaman yanlış anlatımlarla tarif edilmeye çalışıldığını belirten Şanlıurfalılar Derneğj Başkanı Ahmet Tatlı; Sıra Gecelerinin ariflerin söze geldiği, çırakların dize geldiği, şiirlerin saza geldiği geceler olduğunu ifade ederek; her geçen gün çok zor şartlar altında haber peşinde koşan gerçek gazetecileri; günün stresinden uzaklaştırmak ve biraz olsun sorunlarını unutturmak için düzenlenen geceye katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.