Hollanda’da Türk düğünü

Hollanda’da Türk düğünü
Yayınlama: 02.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Uzun yıllar Hollanda’da Polis olarak görev yapan ve bir süre önce emekli olan Adanalı Mustafa Taner oğlunu evlendirmenin gururunu yaşadı.

Öncelikle Taner Ailesi Türk geleneklerine uygun bir şekilde gelinlerini evden almaya giderken davul, zurnayı ihmal etmediler. Gelinin evinden alınmasından sonra ise başka bir alanda nikah merasimi yapıldı. Nikah sonrasında ise Hollanda’nın Oldenzaal bölgesinde yer alan Carte Blanche’de düğün töreni yapıldı. Amber Karabay ile Harun Taner’in düğün salonuna girmesiyle birlikte tüm konuklar alkışlar eşliğinde genç çiftin dansını izlediler. Düğün töreninde ise Türkiye, Surinam, Hollanda’dan gelen konuklar ise gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

Damadın babası emekli polis memuru Mustafa Taner ise oğlunun mürüvvetini görmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek “Allah herkese çocuklarının düğününü görmeyi nasip etsin. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan, telefonla, mesajla bizlerin sevincine ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.