Özgür Özel “Rumeli Türkü olmaktan iftihar ediyorum”

Özgür Özel “Rumeli Türkü olmaktan iftihar ediyorum”
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu ve Yönetimi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Başkan Sağıroğlu, ziyaretin hem hayırlı olsun hem de hemşehri ziyareti olduğunu söyledi.

Çok anlamlı hizmetler katacağını düşünüyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret eden Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu: ‘’CHP Genel Başkanı’nın Balkan Türkü olması gerçekten de bizlere ayrı bir gurur vermiştir. Bu ziyaretimiz bir bakıma da hemşehri ziyareti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Türkiye’ye çok anlamlı hizmetler katacağını düşünüyoruz. Balkan Türklerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceğinden hiç şüphemiz yok. Balkan Türkleri bu ülkenin mihenk taşlarındandır. Bizler geniş bir yelpazeye sahip bir topluluğuz.’’ diye konuştu.

Özel “Rumeli Türkü olmaktan iftihar ediyorum”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türkiye’nin Balkanlılara ihtiyacı olduğunu söyledi. Özel: “Türkiye’nin Balkanlılara ihtiyacı var. Bende bir Rumeli Türkü olmaktan iftihar ediyorum. Zorunlu göçler ile bulundukları topraklardan anayurda gelen insanlarımız ülkeye kalite katmıştır. Sanattan edebiyata, ekonomiden bürokrasiye ve iş dünyasına uzanan çizgide Rumelililer olarak çalışkanlığımız ile öne çıktık. Sizleri ve temsil ettiğiniz camianın insanlarını partimde daha aktif görmek isterim.’’ ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.