MASAK SOSYAL MEDYADAKİ GÖRGÜSÜZLERİ TESPİT ETSE EKONOMİMİZ ÇOOOK KAYNAK BULUR

Yayınlama: 18.10.2023
Düzenleme: 17.10.2023 17:33
A+
A-

Görgüsüz ne demek ?….

Görgü ,bilgi, denge, tevazu, uyum, yoksunu demektir

Sosyal medya ne demek ?…

İnsanların her türlü görüş ,düşünce ,eğlence, tatil, ölüm, doğum günü ve özel ve aile etkinliklerini paylaştıkları Toplu iletişim demektir.

Görgüsüz bir güruh sosyal medyada cirit atıyor…

Son günlerde sosyal medyadan ilginç olaylar izliyoruz.

Adamın biri sollama yüzünden Ferrarisinden inip ortada hiç bir şey yokken diğer araçdaki adamın ayaklarını kırıyor. Bunu yapan polis ve Ferrarisi var. Eşinin de servet değerinde son model Mercedesi var. İki adet de villa ve kiraya verdikleri iki restoran. Sosyal medyadan hava atıyorlar…polisin eşi bitki çayları satarak bu parayı kazanmış….

Kadının biri bir yaşındaki kızına binlerce dolar harcayarak şaşaalı bir kalabalıkla doğum günü partisi veriyor, evinin gösteriyor Villasının salonundaki koltuklar altın varaklı. Bir yaşındaki minicik bebeğe pırlanta yüzük takıyor. Para su gibi akıyor.

Güzellik merkezleri başka bir alem bu işlerle uğraşanlardan şanslı bir azınlığın kazandığı paralar dudak uçuklatıyor. Bunlardan sosyal medyada birkaç tane var…cinsiyet değiştirenler, karı kocalar…

Saçlarını yüzer dolarlarla saranlar mı ararsın…beş yüzer ve biner Euroları tepsilere doldurup saçanlar mı ararsın…altın takıları tepsilerle getirtip altın kemerler ve pırlantalı gözlüklerle hava atanlar mı ararsın…Özel uçaklarıyla hava atanlar mı ararsın…Lamborgini veye Ferrarileriyle poz verip Trilyonlar değerindeki evlerinin havuz partilerinde “Muhteşem GASTBY” romanındaki ortamı yansıtmalarını sosyal medyadan izliyoruz

Güzellik merkezi çalıştıran arkadaşıma sordum…Gerçekten bu kadar çok kazanıyor musunuz ?

“-Neredeee kiramızı zor ödüyoruz”…dedi

Eeee bu çuvallar dolusu paralar nereden geliyor ?

Bu kazançların vergisi ödeniyor mu?

MASAK ın sosyal medyayı sıkı takibe almasını öneririm. Burada boy  gösteren GÖRGÜSÜZ leri tespit etse olası yolsuzlukları ve haksız kazançları tespit edip devletimizin kasasına ciddi vergi gelirleri kazandıracağına hiç şüphem yok.

Mızrak çuvalda durmaz derler…

Görgüsüzler de her daim kendilerini ele verir….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.