Köprülü mahallesinin muhtar adayı Mehmet Emin Balaban seçim bürosu açtı

Köprülü mahallesinin muhtar adayı Mehmet Emin Balaban seçim bürosu açtı
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Köprülü mahallesi muhtar adayı Mehmet Emin Balaban’ın seçim bürosunun açılış kurdelesini Gazetemizin Kurucusu Erden Arat kesti.

Köprülü mahallesi sakinleriyle yapılan seçim bürosunun açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan Gazetemizin Kurucusu Erden Arat “Öncelikle genç muhtar adayımız Mehmet Emin Balaban’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Adana’mızın en eski yerleşik bir yer olan Köprülü mahallesine genç bir muhtar adayı ve bugün burada seçim bürosunun açılışı için buradayız, herkese hoşgeldiniz diyorum. Çıkmış olduğu bu yolda şansının bol olması, başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Herkesin işine koştuğunu ve mahalle halkı tarafından çok sevildiğini belirten Köprülü semt sakinleri “Muhtar adayımız Mehmet Emin Balaban mahallemiz tarafından çok sevilen genç bir kardeşimiz. Herkesin işine koşan, yardımsever ve kimin sorunu olsa hemen çözmek için elinden geleni yapan, güler yüzlü bir insandır. Kısmet olursa 31 Mart akşamı Köprülü mahallesine kardeşimiz Mehmet Emin Balaban’ı muhtar seçerek zaferle çıkacağımızı ve onun için seçim gününe kadar çalışacaklarını” ifade ettiler.

Muhtar adayı Mehmet Emin Balaban’ın seçim bürosunun açılışına Köprülü mahallesinin sakinlerinin yanısıra çok sayıda davetli katılarak muhtar adayını yalnız bırakmadılar ve destek sözü verdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.