AYDEMİR TOROS TV’DE KONUŞTU

AYDEMİR TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 04.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber )Sema Başaran – Ünsal Firikci Yüzme Spor Kulübü Başkanı İsmet Aydemir, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına konuk oldu. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Aydemir, “Kulübümüzü ayakta tutmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Kendimi sporcularıma adadım” dedi.

Kulüplerinin ismini Adana’da bir döneme damgasını vuran efsane yüzücü merhum Ünsal Firikci’nin adını verdiklerini belirten Başkan Aydemir, “Kızı Bahar Firikci de kulübümüzün antrenörü. Tüm enerjisini kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için veriyor. Hocamızla daha güçlüyüz. Sporcularımızı en iyi şekilde müsabakalara hazırlıyor” diye konuştu.

En büyük destekçilerinin Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in olduğunu anlatan Başkan Aydemir, “Başkanımız Çetin her zaman yanımızda. Ne zaman yanına gitsek sorunlarımızı çözüyor. Destek ve katkıları için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MEISER ile Tatlıcı Köse’nin kulüplerinin sponsoru olduğunu hatırlatan Ünsal Firikci Yüzme Spor Kulübü Başkanı İsmet Aydemir, “Hem MEISER’e hem de Tatlıcı Köse’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle anlamlı destek ve katkılar bizleri memnun ediyor. Sporcu velilerimize de her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Adana’da yüzmenin gelişmesi ve kalkınması için daha çok tesislere ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Aydemir, “Yüzme havuzu mücadelemi artık bıraktık. Çünkü, bir adım ileri gidemiyoruz. Kulübümüze antrenman yapacak yer versinler yeter. Artık bütün mücadelemiz bu” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.