Kocacık: Adana’ya ve Parti Teşkilatlarımıza Teşekkür Ediyorum

Kocacık: Adana’ya ve Parti Teşkilatlarımıza Teşekkür Ediyorum
Yayınlama: 14.01.2024
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimleri için başlattığı il gezilerine devam ediyor. Geçtiğimiz perşembe günü Adana’yı ziyaret eden Akşener Adana’da coşkuyla karşılandı. İyi Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık, Genel Başkan Meral Akşener’in Adana ziyaretinin büyük heyecan yarattığını ifade ederek, Adanalılara ve parti teşkilatlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimleri için başlattığı il gezilerine devam ediyor. Geçtiğimiz perşembe günü Adana’yı ziyaret eden Akşener Adana’da coşkuyla karşılandı. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Akşener, “Uzun bir zamandır il teşkilatlarımızı gezemedim. Çünkü Covid vardı. Bugün Adana İl Başkanlığındayız. Tarif edilemez bir duygu içindeyim dedi.

11 Ocak Perşembe günü Adana’yı ziyaret eden İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in ziyaretinde Adana ve parti teşkilatlarının, partililerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden İyi Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık, Genel Başkan Meral Akşener’i coşkuyla karşıladıklarını ifade ederek şunları söyledi: “İyi Parti olarak teşkilat buluşmamızda önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Adana Milletvekilimiz Ayyüce Türkeş’ i Mola tesislerinde folklor ekibi ile coşkulu bir karşılama töreni düzenledik buradan havaalanına geçerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i büyük bir Coşku ile karşılayıp il binamıza geldik Burada da kurban kesilerek karşılanan Genel Başkanımız İl binamızda partililerimiz le kucaklaştı. İyi Parti Adana teşkilat buluşmasında başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkanımız Sayın Koray Aydın, Grup Başkan Vekilimiz Sayın Musavvat Dervişoğlu, Siyasi İşler Başkanımız Sayın Oktay Vural olmak üzere birçok Genel Başkan yardımcılarımızın da katılımıyla teşkilat buluşmamızı gerçekleştirdik. Gelen tüm misafirlerimizi İl Başkanlığı binamızda ve istişare toplantımızın yapılacağı salonda coşkulu bir organizasyonla karşıladık ve önemli etkinliklerin altına imza attık. Bu süreç sonunda Otel salonuna gittiğimizde Otel Salonu hınca hınç dolu idi partililerimizin sevgi seli ile karşılaştık. Bundan dolayı çok çok mutluyuz Genel Başkanımız aday tanıtımı yapmadan birçok konulara değindi, yapılması gereken tüm önerileri sıraladı. Burada gazetecileri de anarak basın mensuplarına çalışma yaptığımız bu süreçte gazeteciler bizleri bir an olsun yalnız bırakmadı ve gelişmeleri yakinen takip ederek doğru ve eksiksiz bir şekilde gündemlerine taşıdı. Gazetelerin ve gazetecilerin sorunlarını çok iyi biliyorum diyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gazetecilerimize doğru ve ilkeli habercilikleri için teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Yerel seçimlere geri sayım yaptığımız şu günlerde bizleri destekleyen Adanalı hemşehrilerimize, partililerimize ve parti teşkilatlarına canla başla çalıştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.