Kocaispir: “Kamu Yatırımlarını Adana İle Buluşturacağız”

Kocaispir: “Kamu Yatırımlarını Adana İle Buluşturacağız”
Yayınlama: 17.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Göreve geldiğimde bir ayağım Ankara bir ayağım Adana’da olacak. Ankara’ya Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ofisini açacağız, kamu yatırımlarını Adana’mızla buluşturacağız” dedi.

Seçim kampanyasına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe ilçe mahalle mahalle sokak sokak ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Kocaispir, hafta sonu Seyhan, Sarıçam, Yüreğir ve Ceyhan’da esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla kucaklaştı.

KOCAİSPİR’E SEVGİ SELİ

Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Kocaispir, Eminağa Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Seyhan’da Kocaispir’e Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu eşik etti. Daha sonra Ceyhan’a ikinci ziyaretini gerçekleştiren Kocaispir, kapı kapı esnaf gezisinin ardından iftarını Ceyhanlılarla birlikte yaptı. Sarıçam’da temaslarını sürdüren Kocaispir, Yürekli ve Dağcı mahallelerinde cumhur ittifakı seçim ofislerinin açılışlarını gerçekleştirdi. Sarıçam’da esnafla buluşan Kocaispir’e Sarıçam Belediye Başkanı ve başkan adayı Bilal Uludağ ile AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık eşlik etti. Yüreğir’de ise Kozan yolu esnafı ile buluşan Kocaispir, gittiği her yerde hemşehrileri tarafından yoğun sevgiyle karşılandı.

ADANA’DA ÇOK İŞİMİZ VAR

“Adana’da çok işimiz var” diyen Kocaispir, Adanalı’nın, şehrin çehresini değiştirecek üst düzey hizmetleri dört gözle beklediğini belirtti. “Hükümetin ve kurumların imkân ve kabiliyetlerini şehrimizle buluşturmak istiyoruz. Adana’ya gelecek kamu yatırımlarını takip etmek için bir ayağım Ankara bir ayağım Adana’da olacak. Ankara’da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bir çalışma ofisi olacak. Adana’ya çok daha fazla kamusal hizmet gelmesi gerekiyor. Biz bunu çok önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

5 YIL SONRA BİZ DEĞİL HİZMETLERİMİZ KONUŞACAK

Adana’da birinci gündemlerinin ulaşım olduğu belirten Kocaispir, metronun uzatılacağını, şehri raylı sistemle buluşturacaklarını söyledi. Seyhan Baraj Gölü’nün de kızıl elması olduğunu ifade eden Kocaispir, “Bu şehir şantiyeye dönsün. Birkaç yıl insanlar yapılan hizmetlerden dolayı ‘Yoldan gidemiyoruz, kaldırımdan gidemiyoruz, buralar kazıldı, Başkanım ne zaman bitecek?’ desinler. Ben bunun sorulmasını istiyorum. Ben Seyhan Baraj Gölü’nün çevresinin şantiyeye dönüşmesini istiyorum. Butik oteller, belediyemiz tarafından işletilecek sosyal tesisler, insanlarımızın aileleri ile vakit geçirebileceği güzel tesisler, ışıl ışıl pırıl pırıl bir Adana olsun istiyoruz. Samimiyetle çalışarak bunları yapacağız ve göreceksiniz 5 yıl sonra biz değil hizmetlerimiz konuşacak.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.